Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα της "δημοκρατικής παράταξης"...Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα από τη "δημοκρατική παράταξη" του κ. Μοσχολιού και σύμφωνα με πληροφορίες νεαρά η οποία δραστηριοποιείται στον νομικό κλάδο, σπεύδει να θυμίσει σε υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ το κοινό τους πολιτικό παρελθόν και να στηρίξει το δήμαρχο Αγρινίου τη δεύτερη Κυριακή.
Η περί ου ο λόγος χαριτόβρυτος κυρία, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εκλεγεί στο παρελθόν με τη "δημοκρατική παράταξη", αλλά παρόλο που ο πατέρας της είχε θητεύσει στο δήμο Αγρινίου σε παλαιότερους χρόνους και είχε παρουσιάσει έργο, η ίδια δεν κατάφερε να μπει στο δημοτικό συμβούλιο, παρόλο που στηρίζονταν πολιτικά και από πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ακούγονταν πολύ έντονα ότι συγγενικό της πρόσωπο έπαιρνε σύνταξη τυφλότητας και... οδηγούσε προκαλώντας τη χλεύη των πολιτών που γνώριζαν την περίπτωση...
Σήμερα λοιπόν η εν λόγω κυρία σπεύδει να στηρίξει τον κ. Μοσχολιό με ψευτοδιλήμματα του τύπου " η δική μας γενιά είναι δημοκρατική..." και "δεν πρέπει να χαθεί ο δήμος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: