Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εκ νέου 5 φορές ισόβια σε Διονύση και Λυσίμαχο Φούκα ΔΕΙΤΕ VIDEO


Ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι η δίκη των Λυσίμαχου και Διονύση Φούκα για το πενταπλό φονικό στα Καλύβια το 2006. Ο Διονύσης Φούκας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, προστατευόμενος από 10 αστυνομικούς άκουσε για μια ακόμη φορά την ετυμηγορία για τον ίδιο και τον πατέρα του Λυσίμαχο, 5 φορές ισόβια, ισόβια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, πρόστιμο 1000 ευρώ για παράνομη κατοχή όπλου και χρηματικό πρόστιμο για τα δικαστικά έξοδα, ενώ το δικαστήριο έδωσε εντολή να επιστραφούν τα όπλα των θυμάτων στους κληρονόμους τους. Τα όπλα των θυμάτων είχαν κατασχεθεί το βράδυ του φονικού.

Σύμφωνα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Διονύσης Φούκας στην απολογία του είπε ότι βρέθηκε στον τόπο του φονικού για λόγους συμπτωματικούς, άσχετους με το αποτέλεσμα. Αντιμετώπισε πηγαίνοντας εκεί συνθήκες που ούτε τις γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαιναν, ενώ ανέφερε ότι η συμπεριφορά του εκεί ήταν προσπάθεια αποτροπής κινδύνου τον οποίο αντιμετώπισε από τη συμπεριφορά των θυμάτων.

Ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής Μιχάλης Δημητρακόπουλος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις χαριστικές βολές που έδωσε ο Διονύσης Φούκας στα θύματα και στην παρότρυνση του πατέρα του Λυσίμαχου προς το γιό του «δεν λέγεσαι Φούκας εσύ, δεν είσαι Φούκας εσύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...