Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Παραχωρούν δωρεάν το ΔΑΚ για αθλητικό Camp σε κολλητό τους;
Ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του κάθε χρόνο στα μέσα Ιουνίου και για 4 έως 6 εβδομάδες, διοργανώνει πρωινό αθλητικό Camp για παιδιά 6-12 ετών, για την ενασχόληση τους και την μύηση τους στα διάφορα αθλήματα των μικρών παιδιών.
Στο site του μπάσκετ «www.basket.247.gr» διαβάζοντας τα αθλητικά, το μάτι μας έπεσε και σε μία σελίδα που διαφήμιζε ένα Camp που διοργανώνει αθλητικός Μπασκετικός σύλλογος στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ».
Μας έκαναν τρομερή εντύπωση τα βιογραφικά σημειώματα των υπευθύνων της διοργάνωσης, μέχρι που για κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι βρισκόμασταν στην ΝΑΣΑ, στο ωρολόγιο πρόγραμμα όπου έχει αναρτημένο το περιεχόμενα των αθλητικών δραστηριοτήτων του Camp και στο τέλος με κόκκινα μάλιστα γράμματα το για το Camp, το οικονομικό κόστος για 10 ημέρες στο κάθε παιδί ανέρχεται στα 150 ευρώ.
Μέχρι εδώ όλα καλά!!!
Έντονα ακούγεται όμως ότι ο κύριος αυτός που εισπράττει 150 ευρώ για το κάθε παιδί, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου, δεν πρόκειται να αποδώσει ούτε ένα ευρώ για την χρήση των εγκαταστάσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: