Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Στο κόκκινο λειτουργεί το νοσοκομείο Αγρινίου


Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψαν χθες το απόγευμα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, ο διευθυντής της καρδιολογικής που τελεί υπό παραίτηση και ο εκπρόσωπος των ιατρών, την κατάσταση που επικρατεί.

Η κατάσταση όπως τόνισαν και οι τρεις βρίσκεταιπλέον στο κόκκινο με τους γιατρούς να μην επιθυμούν, τις περισσότερες φορές λόγω κούρασης, να συνεχίσουν να εργάζονται στο νοσοκομείο Αγρινίου και να προχωρούν σε παραιτήσεις αναζητώντας την τύχη τους επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ή στο εξωτερικό.

Τόσο ο φαρμακοποιός Στέλιος Μερμίγκης, όσο ο διευθυντής της καρδιολογικής Άρης Τζιόβας αλλά και ο νευροχειρουργός Κώστας Μπακόπουλος αναφέρθηκαν στις μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται σε πολλέςειδικότητες αλλά και στο ζοφερό μέλλον που διαγράφεται τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα.

Το νοσοκομείο Αγρινίου όπως υποστήριξαν λειτουργεί πλέον στο κόκκινο με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενώ τόνισαν πως υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο κ. Μεργμίγκης μίλησε για μια ιδιότυπη «καμαρίλα» και ένας έντονος «Μυθρυδατισμός» ενώ υποστήριξε ότι το νοσοκομείο θυμίζει «τιτανικό».

Έριξε όμως και το βάρος σε κάποιους εργαζόμενους οι οποίοι προσπαθούν όπως είπε «με μια ιδότυπη καμαρίλα» να διαφυλάξουν τη θέση και να … λουφάρουν χρησιμοποιώντας ανόητες μικροπολιτικές συμπεριφορές.

Ο κ. Μερμίγκης κατηγόρησε τη διοίκηση του νοσοκομείου διότι όπως υποστήριξε ότι είναι θεατής των εξελίξεων. Μάλιστα προχωρώντας ένα ακόμη βήμα σχολίασε πολύ καυστικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διοίκηση η οποία όπως είπε προσπαθεί με μπαλώματα να βουλώσει τρύπες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τους συγκεκριμένους ομιλητές ειδικά ο καρδιολόγος,ας σκεφθεί τη συμπεριφορά του τόσα χρόνια, εναντι των συναδέλφων του,ας σκε φθεί πόσες φορές αρνήθηκε να δεί τα καρδιογραφήματ άλλων κλινικών, με γελοίες κάθε φορά δικαιολο γίες, λες και ήταν απο άλλο πλανή τη,ας ρωτήσει αν υπάρχει γιατρός στο Νοσοκομείο Αγρινίου που τον υποστηρίζει και μετά να δίνει συ νεντεύξεις παριστάνοντας τον τιμη τή των πάντων.Η γυναίκα του καί σαρα πρέπει να είναι τίμια και οχι μόνο να φαίνεται τίμια.Τέλος ο ίδιος συνάδελφος να μας πεί πόσα ταξίδια έκανε φέτος σε Ευρώπη και ΑΜΕΡΙΚΉ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΊς!!!

Latest Movie trailers