Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Απορριμματοφόρα και αυτοκίνητα του δήμου Αγρινίου σε κακό χάλι
Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται τα αυτοκίνητα και τα απορριμματοφόρα που ανήκουν στο δήμο Αγρινίου. Σύτμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ανδρέα Καλαμπαλίκη, καθημερινά ένα απορριμματοφόρο βγαίνει εκτός λειτουργίας λόγω των πολλών προβλημάτων αλλά και της παλαιότητας τους.
Παράλληλα αυτοκίνητα του δήμου Αγρινίου αντιμετωπίζουν και αυτά προβλήματα μα αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι επιβαίνοντες. Σύμφωνα με τον κ. Καλαμπαλίκη αυτοκίνητα του δήμου Αγρινίου αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα λάστιχα ενώ δεν αντιμετωπίζουν κι άλλα προβλήματα αφού δεν υπάρχει προμήθεια λαδιών για τις μηχανές. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας βρέθηκε μπροστά σε ένα σωρό προβλήματα τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο οφείλονται στην αδιαφορία των υπευθύνων τόσο στην καθαριότητα όσο και της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νέος Αντιδήμαρχος να φροντίσει για την σωστή καθαριότητα της πόλης με αυτά που υπάρχουν στο Δήμο και τα διαμερίσματα αυτού.
Επίσεις σωστή συντήρηση οχημάτων κάθε Σάββατο σε πλυντήρια , λιπαντήρα που πρέπει να έχει ο ίδιος ο δήμος για φθηνότερο κόστος.
Γιατί η κλεψιά πάει και έρχεται στους ιδιώτες με της υπερτιμολογησεις.
Σεβασμός από τους οδηγούς ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στο όχημα που δουλεύουν σαν να είναι το ΙΧ τους.
Αυτό τους δίνει δουλειά και φαγητό για την οικογένεια.
Δεν επιτρέπετε πετρελαιοκίνητα οχήματα να μένουν στο δρόμο γιατί δεν έχουν την σωστή συντήρηση λάδια φρένα μπέκ και λάστιχα.
ΤΟ πετρέλαιο με την σωστή συντήρηση και συνετό δούλεμα βγάζει 1.000.000 χιλιόμετρα.
Και κάτι που λείπει από την σύγχρονη Ελλάδα ο Έλεγχος.