Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με το Βορίδη για το νοσοκομείο Αγρινίου
Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη αναμένεται να έχει ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος θα συνοδεύεται από εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, φορέων της πόλης και βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας για το νοσοκομείο Αγρινίου.
Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την αποχώρηση της Τρόικας από την Αθήνα. Αυτά αποφασίστηκαν στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου για το θέμα του νοσοκομείου Αγρινίου το οποίο συζητήθηκε προ ημερήσιας διάταξης. Στην τοποθέτηση του ο δήμαρχος Αγρινίου ενημέρωσε το σώμα για τη συνάντηση με τον υπουργό υγείας ενώ αναφερόμενος στο νοσοκομείο Αγρινίου τόνισε ότι πρέπει το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου μετά τη συζήτηση να προχωρήσει σε ένα ψήφισμα 10 σημείων των φορέων της πόλης με το οποίο συντάχθηκε και όπως είπε συμφωνεί απόλυτα. Ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε επίσης ότι το νοσοκομείο χρειάζεται να αλλάξει τον οργανισμό του. «Στο νοσοκομείο Αγρινίου υπάρχει υποδομή για ψυχιατρική κλινική και θα έπρεπε στα σημεία των φορέων να προστεθεί και η δημιουργία αυτής. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει μια διαπαραταξιακή ομάδα η οποία θα επισκεφθεί τον υπουργό για να πιέσουμε τον υπουργό για όσα διεκδικούμε» υποστήριξε ο κ. Παπαναστασίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης για το φλέγον θέμα του νοσοκομείου Αγρινίου τοποθετήθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι δυο βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Τριανταφύλλου και από τη ΔΗΜΑΡ η Νίκη Φούντα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε τα κατορθώματα των προο δευτικών .Το μόνο που τους ενδια φέρει είναι η προσωπική τους προ βολή.Πολλές κουβέντες,πολύ φασα ρία,πολύ δημοσιότητα, και όταν φθάνουμε στο δια ταύτα διαφωνού με και το στρίβουμε.Έτσι είναι κύριε Μερμίγκη ;
Όποιος θέλει να είναι πραγματικά επρόσωπος,πάει στον υπουργό,του τα ψέλνει και φεύγει.Όμως ο πονη ρός πολιτικάντης της κακής ώρας, κάθεται στα αυγά του και κοροϊ δεύει τους ιθαγένείς με προοδευ τικές μπαρούφες.

Ανώνυμος είπε...

Ο οπορτουνισμός σας δεν έχει όρια. Πόσα δώσατε στο STAR για να προβάλλει μόνο τις δικές σας απόψεις, και να κόψει τις πιο πολλές δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου ; Κύριε Τζιόβα γιατί στέλνατε SMS στα κινητά των γιατρών διαφημίζοντας το κατόρθωμά σας ; Πάρετε τα κομμάτια σας και φύγετε όχι μόνο απο το Νοσοκομείο,αλλά και απο την πόλη δεν σας σηκώνει άλλο το κλίμα.Δεν θα σας σώσει το κόμμα. Θα σας πετάξει σαν στιμμένη λεμο νόκουπα.