Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με το Βορίδη για το νοσοκομείο Αγρινίου




Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη αναμένεται να έχει ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος θα συνοδεύεται από εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, φορέων της πόλης και βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας για το νοσοκομείο Αγρινίου.
Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την αποχώρηση της Τρόικας από την Αθήνα. Αυτά αποφασίστηκαν στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου για το θέμα του νοσοκομείου Αγρινίου το οποίο συζητήθηκε προ ημερήσιας διάταξης. Στην τοποθέτηση του ο δήμαρχος Αγρινίου ενημέρωσε το σώμα για τη συνάντηση με τον υπουργό υγείας ενώ αναφερόμενος στο νοσοκομείο Αγρινίου τόνισε ότι πρέπει το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου μετά τη συζήτηση να προχωρήσει σε ένα ψήφισμα 10 σημείων των φορέων της πόλης με το οποίο συντάχθηκε και όπως είπε συμφωνεί απόλυτα. Ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε επίσης ότι το νοσοκομείο χρειάζεται να αλλάξει τον οργανισμό του. «Στο νοσοκομείο Αγρινίου υπάρχει υποδομή για ψυχιατρική κλινική και θα έπρεπε στα σημεία των φορέων να προστεθεί και η δημιουργία αυτής. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει μια διαπαραταξιακή ομάδα η οποία θα επισκεφθεί τον υπουργό για να πιέσουμε τον υπουργό για όσα διεκδικούμε» υποστήριξε ο κ. Παπαναστασίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης για το φλέγον θέμα του νοσοκομείου Αγρινίου τοποθετήθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι δυο βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Τριανταφύλλου και από τη ΔΗΜΑΡ η Νίκη Φούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...