Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσολόγγι: Ο Γ. Ζαμπέλης λέγεται ότι θα είναι ο νέος διοικητής στο νοσοκομείο Μεσ/γγιου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο Γιώργος Ζαμπέλης θα αναλάβει τη διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μεσολογγίτης οδοντίατρος, πανεπιστημιακός σε συνάντηση που είχε πριν από περίπου ένα μήνα με τον υφυπουργό υγείας κ. Γρηγοράκο του προτάθηκε να αναλάβει τη διοίκηση ενός μεγάλου νοσοκομείου στην Αθήνα αλλά αρνήθηκε. Οι πιέσεις όμως του κ. Γρηγοράκου φαίνεται ότι απέδωσαν όταν του πρότεινε τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο κ. Ζαμπέλης ένας γνήσιος Μεσολογγίτης δεν μπόρεσε να αρνηθεί και όπως λέγεται είναι θέμα ημερών να βγει ΦΕΚ με το διορισμό του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία φορά θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα φορέσει τα ρούχα του αλλιώς, κάτι σαν τη Μπαρμπι δηλαδή : μία κούκλα με εκατοντάδες φορεσιές. Άλλος ένας Ελληναράς που αφού διέπρεψε στον τομέα του θα προσπαθήσει να μας αποδείξει ότι είναι ικανός παντού. Αλλά γιατί όχι ; Αφού είναι γνωστό ότι όπου και να τον βάλεις τον ίδιο ΄Ελληνα θα διαπρέψει: από σκουπιδιάρης, ειδικός αναλυτής Χρηματιστηρίου μέχρι και αστροναύτης. Γιαυτό πάμε κατά δ@@@@λου. Για να διευθύνει κάποιος μία Νοσηλευτική μονάδα στο Εξωτερικό πρέπει να έχει σπουδάσει κατ αρχήν οικονομικά και αφού έχει δουλέψει επί χρόνια στο αντικείμενο και έχει ειδικευθεί στο μάνατζμεντ του τομέα Υγείας μόνο τότε έχει πιθανότητες να διοικήσει Νοσοκομειακή Μονάδα. Εδώ στην Ελλάδα κάθε γιατρός έχει και τον καημό του. Εδώ θα μου πεις ότι στο Νοσοκομείο Αγρινίου διέπρεψαν οι Πολιτικοί Μηχανικοί σαν Διοικητές – πού δεν είχαν φτιάξει ούτε μονοκατοικία, δεν θα τα καταφέρει ένας Οδοντίατρος; ΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Για Όλα φταίει η καταραμένη τεχνητή κρίση που κατασκευάστηκε για να μην πληρώσουν κάποιοι τα κλεμμένα.(Αλλά να τα πληρώνει η Μαλάκας Ελληνας ραγιάς)
Όσοι Διοικητές και αν παρελάσουν αν το βρακί είναι τρύπιο με μπαλώματα θα το γεμίζουν και με το πρώτο κλάσιμο θα ξανασκίζεται.
Η Υγεία , η παιδεία , και η κοινωνική πολιτική έχουν πεθάνει.
Τώρα τα περί Ανακάμψεως με ξένα κόλλυβα (με κομμένους μισθούς - ανύπαρκτες συντάξεις διάλυση και κλείσιμο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας κλπ)είναι πανεύκολο το κάνει και ο μαθητής του δημοτικού.
Η Αλητεία και η ξενδιατροποιά τους δεν έχει όρια.
Έλληνα Ξύπνα γιατί σε λίγο καιρό θα είσαι τρίτο κυπαρίσσι δεξιά σε λακο 2.3 και αυτοί θα τρώνε στο Παρίσι και τις Μπαχάμες το σπίτι σου , το χωράφι σου , την προίκα σου , το εφάπαξ σου, την σύνταξή σου , το μισθό σου, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής που μόχθησες για τα παιδιά σου.
Σήκω από τον φαρδύ καναπέ και την πολυθρόνα του σπιτιού σου , του καφενείου και διεκδίκησε Ειρηνικά το Δίκαιό σου.
Απο το 2004 Χρόνια 10 μέχρι στιγμής σου πίνουν το αίμα.
Μήπως είναι καιρός να γυρίσει ο καιρός αλλιώς;
Σκέψου τι πρέπει να γίνει για τα παιδιά μας τους υγιής νέους και νέες της Πατρίδος μας.
Σκέψου - αποφάσισε - καν το πράξη αυτό που θα αποφασίσεις για το καλό των γενεών που ακολουθεί.