Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Για ποιον χτυπά η ... καμπάνα ;




Στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Κωνσταντίνος Ντέμος, σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο την «συντριβή της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ» όπως ο ίδιος γράφει στις πρόσφατες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου.

Ο κ. Ντέμος στις προηγούμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου το 2011 είχε δεχτεί επίθεση από συνάδελφό του ιατρό ο οποίος συμμετείχε στις εκλογές και δεν εκλέχτηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον γιατρό του νοσοκομείου Αγρινίου, που σε εκείνες τις εκλογές είχε έρθει πρώτος… λέγοντας ότι εκλέχτηκε επειδή στηρίχτηκε από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ…

Στην ανάρτηση του ο κ. Ντέμος μιλά για όσα είχαν συμβεί τότε χωρίς όμως να κατονομάζει το γιατρό, ενώ σχολιάζει με πολύ καυστικό τρόπο «Είναι κυρίως ξεκάθαρη αποδοκιμασία του επίδοξου ...προέδρου της παράταξης που εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ασυνεπειών του.
Πολιτευόμενος συνεχώς τα τελευταία 12 χρόνια στα εκλογικά δρώμενα του Συλλόγου με παρατάξεις που είχαν αναφορά και στο ΠΑΣΟΚ, σήμερα καταγγέλλει το κόμμα αυτό ως “πυλώνα της συγκυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...