Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Απεργία και παράσταση στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου
Στο νοσοκομείο κατέληξε η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αφού εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και της ΓΕΣΕΕ, της ΒΕΛΜΕ, του συλλόγου εκπαιδευτικών, του Σωματείου δικαίωμα στη Ζωή εκπρόσωποι των εργαζομένων στο νοσοκομείο προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν για μια ακόμη φορά το ζήτημα της λειτουργία του νοσοκομείου Αγρινίου και των κλινικών όπως η καρδιολογική που δεν λειτουργεί για τρίτη φορά και η παιδιατρική που έχει πολύ σοβαρές ελλείψεις και κάλεσαν το διοικητή να παραιτηθεί για να «ταρακουνηθεί» όπως υποστήριξαν η κυβέρνηση. Ο κ. Βλάχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι του υποσχέθηκαν γιατρούς επικουρικούς οι οποίοι όμως δεν έχουν έρθειόμως στο νοσοκομείο. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ήρθε σε αμηχανία μη μπορώντας να πείσει τους παρευρισκόμενους για τις … προθέσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο Αγρίνιο.


Νωρίτερα στην πλατεία Ειρήνης προχώρησαν σε απεργιακή συγκέντρωση υπό βροχή όπου εκεί διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μνημόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το συμπέρασμα είναι ότι δεν δουλεύει τίποτε και ένας δουλεύει τον άλλον.
Και δεν εννοώ τον απλό πολίτη που πήγε για διαμαρτυρία και με το δίκιο του, αλλά για όλους αυτούς που κάθονται φαρδιά πλατιά στις ζεστές καρέκλες που τους διόρισαν και δεν χτυπούν την γροθιά τους στο τραπέζι των ανωτέρων τους, Α ΚΑΙ Β Βαθμού χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτε.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το αδούλευτο μηνιάτικο που εισπράττουν και ο ταλαίπωρος Υπερφορολογουμενος Ελληνας να πεθαίνει ,να αυτοκτονεί και να ψοφάει σαν το σκυλί το περιθωριακό και το αδέσποτο που γυρίζει στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά του.
Κανένας δεν νοιάζεται εκτός από τους Φιλότιμους γιατρούς , νοσηλευτές / τριες , φαρμακοποιούς ,τραυματιοφορείς , παρασκευαστές που δουλεύουν 360 ημέρες το χρόνο νυχτέρια,αργίες,και τους έχουν οι Διευθυντά δες και οι διοικητικοί γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα.
Ελληνα ΞΎΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΘΆΨΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΛΑΊΝΕ.

Latest Movie trailers