Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ποιοι Πασοκογεννείς ενδιαφέρονται για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ




Αύριο το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα συζητηθεί, τι άλλο, από τις πολιτικές εξελίξεις και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό.



Στην Νομαρχιακή Επιτροπή έχουν ήδη κατατεθεί αιτήσεις και προτάσεις τόσο των ενδιαφερόμενων για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΑ στο νομό, όσο και αυτών που τους υποστηρίζουν .

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr από την πλευρά την Δημοτική οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρυνεία προτάθηκαν όπως λέγεται πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο Σπ. Τορουνίδης η Κ. Αυδή. Από το Θέρμο πρότειναν τον Γ. Κολοβό, την Β. Ευπατρίδη, Δ. Ζιώβα, ενώ ένας πρότεινε τον Β. Αντωνόπουλο που τελικά καταψηφίστηκε η πρόταση του. Από την Λεπενού περιμένουν σήμερα τις προτάσεις και αύριο θα γίνει συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και θα κατατεθούν και υποψηφιότητες.

Ακούστηκε επίσης ότι ο Χρ. Κοκκινοβασίλης πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ την περίοδο Α. Παπανδρέου κατέθεσε την υποψηφιότητα του κεντρικά και προωθείται όπως ακούγεται από την Λ. Κατσέλη, ενώ μια ακόμη υποψηφιότητα που λέγεται ότι ακούγεται είναι αυτή του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Π. Μπεσίνη. Αυτό που προκάλεσε επίσης την έντονη αντίδραση των παλαιών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ είναι η διάθεση της πρώην αντιδημάρχου, η οποία υπηρέτησε το μνημονιακό καθεστώς από θέση ευθύνης κ. Ντίνας Κατσαρή.Μάλιστα λέγεται ότι η ίδια επιθυμεί να προταθεί και όχι να αυτοπροταθεί για υποψήφια στο ψηφοδέλτιο. Πολλοί είναι αυτοί που στο άκουσμα της πρότασης αυτό περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση της Αριστερής Πλατφόρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...