Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ονοματολογία για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλ/νια



Όλο και πιο κοντά στις κάλπες φαίνεται ότι βρίσκεται η χώρα μετά από την 1η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας η οποία δεν τελεσφόρησε.
Ολοκληρώθηκε λοιπόν η πρώτη ψηφοφορία για τον πρόεδρο της δημοκρατίας με μοναδικό υποψήφιο τον Σταύρο Δήμα. 160 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ. 135 ΠΑΡΩΝ ενώ υπήρξαν και 5 απουσίες. Από το νομό Αιτωλοακαρνανίας οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ψήφισαν ΝΑΙ και ΠΑΡΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και της Χ.Α. Στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας οι εκλογές τοποθετούνται στις αρχές Φεβρουαρίου με το πιο πιθανό σενάριο να μιλά για την 1η Φεβρουαρίου ή την 8η ή ακόμη και την 25 Ιανουαρίου. Εκλογομαγειρέματα και υποψηφιότητες στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Στο ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί κλίμα νίκης και στο νομό δεν είναι λίγα τα στελέχη που θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουν εκλογές με το κόμμα τους να κόβει πρώτο το νήμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...