Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Η λίστα της ντροπής του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου


Η παροιμία που λέει ο σοφός λαός “ ο Θεός φυλάει τον κλέφτη ... φυλάει και το νοικοκύρη” φαίνεται πως έχει εφαρμογή στην περίπτωση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.
Ο διοικητής σύμφωνα με όσα ακούγονταν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ετοίμαζε λίστες για να χειρουργηθούν ασθενείς για καταρράκτη... Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βλάχος έστελνε λίστα με ονόματα στον οφθαλμίατρο του νοσοκομείου Αγρινίου που έκανε τις χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη για να εξυπηρετηθούν με προτεραιότητα ... κάποιοι που είτε φώναζαν έξω από το γραφείο του, είτε όπως λέγεται έρχονταν από πολιτικά γραφεία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
Και οι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ και λοιποί ΔΕΦΟΜΕΝΟΙ.
Κράτος, κραταιό, όμως, στο να διασφαλίζει το ανεύθυνο Υπουργών και βουλευτών. Νόμος Βενιζέλου περί Ευθύνης Υπουργών και ασυλίας βουλευτών. Νόμος του ανεύθυνου συνταγματολόγου.Οι ΝΕΟΙ κοιτούν τον ουρανό, χαμένοι, απελπισμένοι. Χωρίς μέλλον η ζωή τους. Βομβαρδισμένη η σκέψη τους από την ανάγκη. Οργισμένοι, βλέπουν, ανήμποροι, τους καπάτσους γυμνοσάλιαγκες να σκαρφαλώνουν στις αετοκορφές, έρποντας, γλείφοντας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά και άλλα πολλά δεν ξανάγιναν ή γινονταν στο Γ.Ν.Αγρινίου;
Όλα έχουν γίνει ρημαδιό.
Δεν υπερβάλλω ρημαδιό γιατί λειτουργούν μια ζωή σαν κάστα καιτην παράγκα τους με επιλογής άτομα που δουλεύουν εκεί μέσα.
Σάπιο τρύπιο σύστημα χωρίς έλεγχο κάνουν ότι θέλουνε και γουστάρουν.
Αυτό ισχύει και οι υπεύθυνοι του υπουργείου, της ΥΠΕ, της διοικητικης δια-κυβέρνησης αγρόν αγόραζαν.
Ότι γουστάρουν κάνουν οι εκάστοτε βασιλιάδες που βασιλευουν περιστασιακά με εντολές άλλων Ντο ποιων βουλευτάδων πολιτευτών και κομματαρχών.
Αίσχος όλοι η διαφθορά στο μεγαλείο της.
Ξυπνάτε ρε Αγρινιώτες που κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου!
Σεβασμός - Αξιοπρέπεια - ήθος πουθενά όχι από τους εργαζομένους αλλά από τους Διοικούντες, Διευθυντές - Διοικητές , διευθύνουσας - τομεάρχες , προοισταμένες κλπ

Latest Movie trailers