Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Εστία μόλυνσης το κεντρικότερο συντριβάνι του Αγρινίου


Oι εικόνες εγκατάλειψης του πιο κεντρικού σιντριβανιού της πόλης μιλούν μόνες τους. Το εν λόγω συντριβάνι που βρίσκεται στην αρχή του κεντρικότερου πεζόδρομου της πόλης, Ηλία Ηλιού, είναι μέσα στη βρώμα και φυσικά εστία μόλυνσης.
Το συγκεκριμένο συντριβάνι από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα δείχνει να πως δεν έχει καθαριστεί τουλάχιστον το τελευταίο ... τρίμηνο...
Φαίνεται πως ο απερχόμενος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Αγρινίου καθαριότητας Βλάσης Σφυρής δεν περνούν από το συγκεκριμένο σημείο...
Μήπως όμως ισχύει αυτό που ακούγεται ότι μετά την ήττα στις εκλογές του Μαΐου τουλάχιστον ο τομέας της καθαριότητας μπήκε στον αυτόματο... πιλότο;

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Στην αποστείρωση του νοσοκομείου Αγρινίου έβαλαν... κλιβανιστή



Τα προβλήματα στο νοσοκομείο Αγρινίου φαίνεται να μην έχουν τέλος. Χθες στη συνέντευξη που παραχώρησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και των γιατρών να έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τη λειτουργία του νοσοκομείου, μπήκε όμως στο τραπέζι ένα ακόμη θέμα που όπως ακούγεται στο νοσοκομείο Αγρινίου οι περισσότερες διοικήσεις ήταν γνώστες όπως και οι περισσότεροι υπάλληλοι.

Χθες λοιπόν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Στέλιος Μερμίγκης, γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους μια επιστολή του προς το διοικητή κ. Βλάχο, στην οποία αναφέρει διάφορα προβλήματα, μεταξύ των οποίων και την τοποθέτηση στο τμήμα αποστείρωσης του νοσοκομείου υπαλλήλου ο οποίος προΐσταται με την ειδικότητα του … κλιβανιστή…

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται «Εδώ και δύο μήνες περίπου ανακάλυψα ότι στο τμήμα της αποστείρωσης του νοσοκομείου προΐσταται ως υπεύθυνος ένας υπάλληλος ο οποίος ανήκει στην τεχνική υπηρεσία με την ειδικότητα του κλιβανιστή !!!. Παρόλα αυτά οι προηγούμενες διοικήσεις εδώ και κάμποσα χρόνια τον κατέστησαν υπεύθυνο αυτού του τόσου νευραλγικού τμήματος του νοσοκομείου παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας μιας και αυτό το τμήμα ανήκει στην νοσηλευτική υπηρεσία και θα έπρεπε ως εκ τούτου να προΐσταται νοσηλευτής της ΤΕ κατηγορίας ο οποίος θα ήταν και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία αυτού του τμήματος. Για αυτό το θέμα δεχτήκατε παρέμβαση τόσο από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας που υποστήριξε το απόλυτα δίκαιο και κυρίως αναγκαίο αίτημα μου για την αντικατάσταση του υπαλλήλου αυτού από άνθρωπο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, όσο και από την συνδικαλιστική ηγεσία του δευτεροβάθμιου οργάνου των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας ( ΠΟΕΔΗΝ) και ποιο συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο κ. Παντέλη και τον περιφερειακό εκπρόσωπο κ. Πετρόπουλο. Θα ήθελα να μάθω γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η αντικατάσταση αυτή».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος υπάλληλος κατείχε θέση συνδικαλιστή και όπως λέγεται μόλις χθες παραιτήθηκε. Επίσης ακούγεται ότι μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα εξεμάνει εξακοντίζοντας διάφορες απειλές…

Το θέμα , εάν φυσικά αποδειχτεί ότι είναι έτσι, έχει τη δική του σημασία και το επόμενο διάστημα η διοίκηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις….

Στο κόκκινο λειτουργεί το νοσοκομείο Αγρινίου


Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψαν χθες το απόγευμα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, ο διευθυντής της καρδιολογικής που τελεί υπό παραίτηση και ο εκπρόσωπος των ιατρών, την κατάσταση που επικρατεί.

Η κατάσταση όπως τόνισαν και οι τρεις βρίσκεταιπλέον στο κόκκινο με τους γιατρούς να μην επιθυμούν, τις περισσότερες φορές λόγω κούρασης, να συνεχίσουν να εργάζονται στο νοσοκομείο Αγρινίου και να προχωρούν σε παραιτήσεις αναζητώντας την τύχη τους επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ή στο εξωτερικό.

Τόσο ο φαρμακοποιός Στέλιος Μερμίγκης, όσο ο διευθυντής της καρδιολογικής Άρης Τζιόβας αλλά και ο νευροχειρουργός Κώστας Μπακόπουλος αναφέρθηκαν στις μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται σε πολλέςειδικότητες αλλά και στο ζοφερό μέλλον που διαγράφεται τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα.

Το νοσοκομείο Αγρινίου όπως υποστήριξαν λειτουργεί πλέον στο κόκκινο με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενώ τόνισαν πως υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο κ. Μεργμίγκης μίλησε για μια ιδιότυπη «καμαρίλα» και ένας έντονος «Μυθρυδατισμός» ενώ υποστήριξε ότι το νοσοκομείο θυμίζει «τιτανικό».

Έριξε όμως και το βάρος σε κάποιους εργαζόμενους οι οποίοι προσπαθούν όπως είπε «με μια ιδότυπη καμαρίλα» να διαφυλάξουν τη θέση και να … λουφάρουν χρησιμοποιώντας ανόητες μικροπολιτικές συμπεριφορές.

Ο κ. Μερμίγκης κατηγόρησε τη διοίκηση του νοσοκομείου διότι όπως υποστήριξε ότι είναι θεατής των εξελίξεων. Μάλιστα προχωρώντας ένα ακόμη βήμα σχολίασε πολύ καυστικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διοίκηση η οποία όπως είπε προσπαθεί με μπαλώματα να βουλώσει τρύπες.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Cabana Club



Τελικά υπάρχει παράδεισος; Τι θα μας πει γι' αυτό η Νατάσα Θεοδωρίδου στις 23 Αυγούστου;
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα τραγουδήσει το Σάββατο 23 Αυγούστου στο Cabana club στο 7ο χιλ Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου.
Η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Τιμή εισόδου με ποτό 15 ευρώ
Φιάλη απλή 120 ευρώ(ανα 5 ατομα) Φιάλη σπέσιαλ(150 ευρω)
"ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ---699948129Ο--6985659470---6906595166--2641022818--2631025540..

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

"Πόλεμος" για μια θέση στη Λυσιστράτη στο Αγρίνιο...


Εξαιρετική η θεατρική παράσταση Λυσιστράτη που ανέβασε το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συμπαραγωγή με την Highway Productions – Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου. Καταπληκτικές οι ερμηνείες των ηθοποιών οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Κατάμεστος ο θερινός κινηματογράφος ΕΛΛΗΝΙΣ από τον κόσμο που είχε αγοράσει τα εισιτήρια του από νωρίς με το φόβο μήπως εξαντληθούν και δεν καταφέρουν να δουν τη μια και μοναδική παράσταση που ανέβηκε στο Αγρίνιο.

Δεν ήταν λίγοι φυσικά αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί αφού είναι συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην πόλη μας δόθηκε μόνο μια παράσταση. Μάλιστα σχολίαζαν ότι στην περίπτωση που υπήρχαν κι άλλες παραστάσεις με τέτοιο κάστ το θέατρο θα ήταν γεμάτο σε όλες… Άλλωστε το εισιτήριο ήταν χαμηλό.

Μπορεί στο τέλος της παράστασης το κοινό κατενθουσιασμένο να χειροκροτούσε, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση όμως συνέβη κάτι που προβλημάτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Dancing Latin with the Tres Amigos!!!


Κλέβουν την παράσταση…

Δημιουργούν κέφι…

Χορεύουν λάτιν μέχρι το πρωί…

Διοργανώνουν καταπληκτικά λάτιν πάρτι…

Κυρίες και κύριοι,

Το AgrinioNet.gr σας παρουσιάζει τους Tres Amigos…

Η ιστορία των Tres Amigos ξεκινά δυο χρόνια πριν όταν ο Τέλης Κάκκος, ο Κώστας Στάμος κι ο Σπύρος Ξάνθης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους χόρευαν λάτιν…

Από τη στιγμή που συναντήθηκαν όμως η «μανία « τους να χορεύουν χορούς λάτιν τους δημιούργησε την ανάγκη να γίνουν οι TresAmigos και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους να πάρει έναν διαφορετικό ρυθμό. Ένα ρυθμό λάτιν που τους έκανε να γυρίζουν την Ελλάδα, να συμμετάσχουν μαζί με πολλούς φίλους από το Αγρίνιο ακόμη και σε σεμινάρια λάτιν και μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του ανερχόμενου λάτιν Έλληνα τραγουδιστή GrecoLatino, Σπύρου Παζιώτη, μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή αυτού του είδους MrBachata, Νεκτάριο Βασιλείου.

Οι Tres Amigos μας συστήνονται μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη και μας υπόσχονται πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για το μέλλον…

Άλλωστε είναι και οι πιο χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της πόλης στο Λάτιν…

Δυο μπακακάκια ... μάλωναν...


Δυο βάτραχοι μαλώνανε 
στον πράσινο τον βάλτο
πίνοντας ούζα, τσίπουρα
ρίχνοντας κι ένα σάλτο

Απ' το πολύ μεθύσι τους
ολημερίς κλαιγόταν
τα σωθικά, τα μέσα τους 
φαίνεται πως καιγόταν

Ο πιο μεγάλος μπάκακας
"σαπιοκοιλιά" τον λέγαν
ήτανε λέει καυγατζής
κι όλοι μαζί τον κλαίγαν

τον κλαίγαν γιατί έχασε 
πολλά απ' τα οφίτσια
τα μόνα που τ' απόμειναν
ήτανε κάποια βίτσια

Με βατραχίνες γύριζε
τα βράδια ξενυχτούσε
και το πρωί άμα ξύπναγε
βαριά  κοιλοπονούσε

Σάλταρε εδώ, σάλταρε κει
σάλταρε παραπέρα
μα μια βραδιά τον τσάκωσαν 
μετά από μια βεγγέρα

Τον βάλανε στη φυλακή
κι έζησε μια ξεφτίλα 
που από τότε άρχισε 
όλη η κατρακύλα

οι βάτραχοι σαν το μαθαν
όλοι μαζί τον κράζαν
στις εκλογές τον μαύρισαν
βούρλο τονε φωνάζαν

Εκείνος άμα τ' άκουσε
απ' το πολύ σεκλέτι
πήρε τον άλλο μπάκακα
που ήταν καθώς πρέπει

Είχε κι εκείνος αγαθά
ήτανε της φιλίας
το μόνο που τους χώριζε
η διαφορά ... κοιλίας...


Πρωτόγονες εικόνες εν έτει 2014 στην Ορεινή Τριχωνίδα


Θα μπορούσε να είναι εικόνες από 50 χρόνια πριν. Τότε ίσως να ήταν φυσιολογικές. Είναι όμως εικόνες που τραβήχτηκαν εν έτη 2014, λίγες ημέρες πριν.
Εικόνες για το πώς διασχίζουν οι διερχόμενοι τον δρόμο Κοκκινόβρυσης προς Αμπέλια του δήμου Θέρμου.
Οχήματα που εγκλωβίζονται, άνθρωποι που κινδυνεύουν και τον δρόμο επί της ουσία κλειστό από τον Ιανουάριο 2014. Οι εξαγγελίες για βελτίωση του, οι μελέτες και οι υποσχέσεις για καλύτερη προσβασιμότητα προς μένουν στα χαρτιά…
περισσότερα

Εξηγήσεις αντιδημάρχων....

Επειδή η SaraKaiMara σέβεται τις διακοπές των αντιδημάρχων γνωστοποιεί στο κοινό τις εξηγήσεις τους κάνει ένα ...κλικ και κατεβάζει το κείμενο προκειμένου να επανέλθει ,,,

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...