Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στο Αγρίνιο μίλησε απόψε ο Ευ. Βενιζέλος


Στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μίλησε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος περιόδευσε σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία ενώ συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Αγρινίου.

Στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο ο κ.Βενιζέλος ο κ. Βενιζέλος μίλησε μεταξύ άλλων για τους στενούς δεσμούς που έχουν η Αιτωλ/νια, η Αχαία και η Ηλεία με το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι “οι Αιτωλ/νανες είχαν τον Ανδρέα Παπανδρέου μέσα στην καρδιά τους όπως κι αυτός”.

Μίλησε επίσης για δυναμικά ψηφοδέλτια, ανανεωμένα, αξιόπιστα και ανανεωτικά και καλωσόρισε στην εκδήλωση της υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Κατερίνα Σολωμού. “Βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου και ο ελληνικός λαός πρέπει να σκεφτεί τι είναι αυτό που κρίνεται. Τα εκλογικά διλήμματα έχουν ιστορικό βάθος και βάρος. Κρίνεται ο εθνικός σχεδιασμός και ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει εάν θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά ή θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε στο Μεσολόγγι με τη διοίκηση της ΕΑΣ Μεσολογγίου και το μεσημέρι συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τη διοίκηση της Ένωσης Αγρινίου, και τον πρόεδρο Θωμά Κουτσουπιά. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Κουτσουπιάς καλωσόρισε τον κ. Βενιζέλο και αναφερόμενος στις δραστηριότητες της Ένωσης και τις επενδύσεις των τελευταίων χρόνων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην επένδυση της ΑΜΦΙΓΆΛ. Παράλληλα ανέφερε στον κ. Βενιζέλο μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες όπως το θέμα των βοσκοτόπων, της ιδιοκτησίας γης, το αρδευτικό δίκτυο και τα προβλήματα στην ενιαία ενίσχυση και την εξισωτική αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...