Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τις περιοδείες της συνεχίζει η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γεωργία Μπόκα .



Η κ. Μπόκα πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις – συσκέψεις σε υπηρεσίες του νομού (Αστυνομία ,Πυροσβεστική κ.τ.λ ) , όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για τα προβλήματα καθώς επίσης και να ανταλλάξει απόψεις με υπαλλήλους των υπηρεσιών αυτών.
Την Τετάρτη 14/1/2015 βρέθηκε στη Βόνιτσα όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και φορείς και, μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός είναι οι δύο βασικοί μοχλοί ανάπτυξης, οι οποίοι πρέπει να στηριχθούν στην Αιτωλοακαρνανία. Ο δήμος Ακτίου –Βόνιτσας έχει πολλές δυνατότητες, που χρειάζεται ν’ αναδειχθούν με συγκεκριμένες δράσεις και συνεργασίες. Ας αφήσουμε πίσω μας κάθε ξεπερασμένες πρακτικές και ας προσανατολιστούμε σε νέες ιδέες και νέο πλαίσιο, που θα προσελκύσουν τουρίστες και θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή». Τέλος η κ. Γεωργία Μπόκα ανέφερε ότι η επίσκεψή της αυτή και το ενδιαφέρον της για την περιοχή δεν είναι μόνο προεκλογικό, αλλά συνεχές όπως άλλωστε απέδειξε στα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...