Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Βυζαντινές "ίντριγκες" για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ




Συνεδριάζει από το πρωί η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για όλη την Ελλάδα ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού υπάρχει πληθώρα υποψηφίων που ενδιαφέρονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Για την Αιτωλοαλαρνανία το «τεφτέρι» έχει πολλά ονόματα και η επιτροπή η οποία απαρτίζεται από δυο Αιτωλοακαρνάνες Π. Κουρουμπλή και Δ. Βίτσα μαζί με Λαφαζάνη, Δρίτσα, Κορωνάκη και φυσικά Αλέξη Τσίπρα αναμένεται ίσως και αύριο να καταλήξει στα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του στο νομό. Πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι τα τηλέφωνα των Βίτσα και Κουρουμπλή έσπασαν από στελέχη που προσπαθούν ακόμη και την ύστατη στιγμή να κάνουν πολιτικές παρεμβάσεις τόσο για τον εαυτό τους όσο και για … δικούς τους. Μάλιστα κάποιοι με τη φυσική τους παρουσία προσπάθησαν να βάλουν στο ψηφοδέλτιο άτομα τα οποία λέγεται ότι «κόπηκαν» από τη Νομαρχιακή στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...