Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δεν κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό ο δήμος με τους πρώην αιρετούς της Παραβόλας




Σε παλαιότερο ρεπορτάζ του το AgrinioNet.gr αναφέρονταν στην αγωγή που είχαν καταθέσει 19 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι από τον πρώην δήμο Παραβόλας για οφειλές κατά την περίοδο 2008-2010.
Το ρεπορτάζ ανέφερε «Από το 2008 μέχρι το 2010 ο πρώην δήμος Παραβόλας έχει οφειλές προς 19 δημοτικούς συμβούλους ύψους 65.996,75 ευρώ, τα οποία κληρονόμησε ο Καλλικρατικός δήμος Αγρινίου. Στους δημοτικούς συμβούλους λοιπόν, 19 τον αριθμό ο δήμος δεν πλήρωνε ως όφειλε τις αποζημιώσεις που τους οφείλονται για την θητεία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο παρόλες τις οχλήσεις και τις εντάσεις που έλαβαν χώρα όπως λέγεται στα δημοτικά συμβούλια του τότε δήμου Παραβόλας. Στην Παραβόλα το θέμα έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις και μετά το εξώδικο που έστειλαν στον δήμο Αγρινίου οι 19 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, έχει γίνει το θέμα της ημέρας. Στην Παραβόλα σχολιάζουν πολύ αρνητικά τη στάση του πρώην δημάρχου και του καταλογίζουν ευθύνες για την μετέπειτα πολιτική τους συμπεριφορά αφού το 2010 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μοσχολιού αλλά τελικά δεν εκλέχθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο κ. Μοσχολιός είχε ενημερωθεί για τις οφειλές αυτές και φημολογείται ότι είχε υποσχεθεί πως αν τον στήριζαν θα εξοφλούσε τα χρέη αυτά άμεσα. Ο δήμος Αγρινίου ο οποίος κληρονόμησε αυτές τις οφειλές ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει στην εξόφληση τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Καλλικρατικού δήμου Αγρινίου κάτι όμως που μέχρι σήμερα δεν έπραξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...