Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Άλλος για το νοσοκομείο....Ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ότι ενδιαφέρεται να πιάσει στασίδι για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου αλλά καθώς λένε καλά πληροφορημένες πηγές είναι κομμένος άνωθεν;
Το συγκεκριμένο στέλεχος ανήκει λένε σε κεντρώα συνιστώσα και μάλλον δεν πληρεί τους πολιτικούς όρους για τη θέση...
Άλλος για τη θέση....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα στασίδια πρέπει να τα πιάνουνε άνθρωποι Άξιοι και Καταρτισμένοι στο γνωστικό αντικείμενο της χριστής Διοίκησης των οργανισμών και ΌΧΙ να καταλαμβάνονται από κομματικά στελέχη όπου μάλιστα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε καλούνται να καταφέρνουν το ακατόρθωτο.
Να δουλεύει καλά ο οργανισμός με τα μειωμένα κονδύλια της χώρας για την υγεία και όχι μόνο, αλλά και να λειτουργεί με επαρκές καταρτισμένο δυναμικό (Ιατρούς , Νοσηλευτές , Διοικητικούς , που να γνωρίζουν και αυτοί πέντε ιδέες πάνω στην σωστή διαχείριση των υλικών που έχουν για να δουλέψουν και να μην γράφονται υλικά τα οποία είναι περιττά ΚΑΙ ΆΧΡΗΣΤΑ στους καιρούς που μας κατάντησαν να ζούμε.
Ελπίσεις οι εκάστοτε Διοικητές δεν πρέπει να είναι διορισμένοι, αλλά τοποθετημένοι με στάνταρτ κριτήρια γνωστικού αντικειμένου πάνω στην Διοίκηση και με αξιοκρατία και διαφάνεια.
Και πάνω από όλα να είναι Δίκαιοι, διαφανείς, και αξιοκρατικοί με το εργατικό και επιστημονικό προσωπικό που ηγούνται ώστε να δουλεύει καλά η μηχανή και η καρδιά του οργανισμού υγείας.
Γιατί αν δεν είναι δίκαιοι τότε το μαγαζί δεν θα δουλέψει σωστά θα ρετάρει,με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί και να μην δουλεύει τίποτα.