Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

"Αποσύρετε την μήνυση και θα ικανοποιήσω τα αιτήματα σας"




Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Αγρινίου είναι άνευ προηγουμένου. Ένα από τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο τρόπος με τον οποίο διοικεί το εν λόγω νοσοκομείο ο διοικητής Γιώργος Βλάχος, είναι και αυτό της τοποθέτησης των προϊσταμένων της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Σήμερα το μεσημέρι οι προϊστάμενες της νοσηλευτικής υπηρεσίας έκαναν παράσταση στο γραφείο του διοικητή, όχι απαραίτητα για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή αλλά για να του ζητήσουν την εφαρμογή του Οργανισμού του νοσοκομείου για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων, κάτι που ο ίδιος είχε παραδεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά στη συνέχεια επικαλέστηκε χαρτί της 6ης ΥΠΕ το οποίο εμπόδιζε, κατά τον ίδιο πάντα τις όποιες υπηρεσιακές μεταβολές, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του απεμπλοκή από το θέμα.

Αυτό όμως δεν είναι ακριβές, μιας και σε πάρα πολλά νοσοκομεία έχει γίνει πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων με βάση τις εισηγήσεις των αντίστοιχων υπηρεσιών. Ο κ. Βλάχος ξεπέρασε τα όρια ζητώντας από τους εργαζόμενους να πιέσουν τον κ. Μερμίγκη, εκπρόσωπο τους στο Δ.Σ του νοσοκομείου ώστε να αποσύρει τις μηνυτήριες αναφορές που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Αγρινίου. Στην περίπτωση που ο εισαγγελέας στείλει την υπόθεση στο ακροατήριο ο κ. Βλάχος δεν θα μπορεί να απολάβει την σύνταξη του κάτι που όπως λέγεται διακαώς επιθυμεί και ακούγεται ότι διαλαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Τώρα στέλνει το δικηγόρο του νοσοκομείου Αγρινίου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Όταν στο μέλλον δεν θα κατέχει τη θέση του διοικητή θα κληθεί να πληρώνει από την τσέπη του δικηγόρο…

Οι προϊστάμενες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Μερμίγκη όπου τελείως ωμά ο κ. Βλάχος απαίτησε την απόσυρση της μήνυσης προκειμένου να ικανοποιήσει το απολύτως νόμιμο αίτημα των ανθρώπων αυτών που κρατά ομήρους εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Οι προϊστάμενες «αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις» με τον κ. Βλάχο και στη συνέχεια έκαναν παράσταση στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ ζητώντας την εφαρμογή των νομίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...