Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Στις 150 χιλ ευρώ τα φέσια από το πρώην δημοτικό καφενείο και πάρκο


Επτά χρόνια κρατάει «η κολόνια» με τα φέσια που έβαλαν στο δήμο Αγρινίου οι επιχειρηματίες που μίσθωσαν τις δυο πρώην δημοτικές επιχειρήσεις, το αναψυκτήριο του δημοτικού πάρκου και το πρώην δημοτικό καφενείο.

Οι οφειλές των δυο επιχειρήσεων προς το δήμο Αγρινίου, έφτασαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του AgrinioΝet.gr το πόσο των 150 χιλ ευρώ περίπου.

Απορία προκαλεί ο χειρισμός των δυο υποθέσεων από την προηγούμενη δημοτική αρχή που ουσιαστικά επέτρεψε στις δυο επιχειρήσεις να φεσώσουν το δήμο Αγρινίου με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να δημιουργήσουν αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των άλλων επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο.

Η ιστορία της εκκαθάρισης των δυο δημοτικών επιχειρήσεων.

Η εκκαθάριση των δυο επιχειρήσεων υποτίθεται ότι έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εντός 3 ετών. Όσον αφορά την εκκαθάριση της επιχείρησης πρώην δημοτικό καφενείο που βρίσκεται στις παρυφές της πλατείας Δημοκρατίας, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, υπήρξε παράταση δυο επιπλέον ετών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αισίως φτάσαμε στο 2012 και στο κλείσιμο 5 ετών. Για κάποιους λόγους όμως, άγνωστους προς εμάς, υπήρξε σιωπηρή παράταση άλλων δυο ετών …από την πλευρά του δήμου Αγρινίου. Σήμερα ένα σχεδόν χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και την αλλαγή στο τιμόνι του δήμου Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr οι οφειλές του επιχειρηματία που μίσθωσε το πρώην δημοτικό καφενείο ξεπερνούν τις 67.500 χιλιάδες ευρώ…

Την τελευταία φορά που ο επιχειρηματίας λέγεται ότι κατέβαλε στο δήμο πολλές οφειλές μαζεμένες ήταν το φθινόπωρο του 2013. Το ποσό τότε ανέρχονταν σε περίπου 61 χιλ. ευρώ. Από την προηγούμενη δημοτική αρχή μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα του AgrinioNet.gr εστάλει εξώδικη διαμαρτυρία και όχι έξωση όπως κάποιοι έλεγαν. Ο επιχειρηματίας όμως δεν πλήρωνε τα ενοίκια και το ποσό αυξάνονταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: