Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Το AgrinioNet.gr αποκαλύπτει το έγγραφο που ζητά την πειθαρχική δίωξη του Γ. Βλάχου


Με έγγραφό της προς τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ζητά την πειθαρχική δίωξη του διοικητή Γεωργίου Βλάχου για μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Στο περί ου ο λόγος έγγραφο το οποίο δημοσιεύει αποκλειστικά το AgrinioNet.gr αναφέρεται ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου «δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας, δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές, Εξαπολύει απειλές σε ειδικευόμενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση, επίσχεση εργασίας, παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε σας ποιός θα κάνει πειθαρχική δίω ξη με τις .......ιες που κάνετε; Δώσατε οδηγίες στον Βλάχο να φέρει καρδιολόγους απο το σπίτι του και δεν τους έφερε; ή μήπως του δώσατε χρήμα τα και δεν τα πήρε για τα έξοδα του Νοσοκομείου;
Eίσαστε επιεικώς άσχετοι,και καλά θα κάνετε να φύγετε το συντομώτερο. Λαικίζετε επικίνδυνα και θα καταστρέ ψετε τον τόπο.Σε λίγο καιρό που θα φύγουν και άλλοι νεαροί ειδικευμένοι γιατροί,ποιός θα σας φταίει;Με την καρδιοπλογική κλινική τι κάνετε; Kαταφέρατε να μην κάνει καν εισαγω γές ή έχω λάθος πληροφόρηση;Aφήστε τις ανοησίες και στρωθείτε κάτω να δουλέψετε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το παλαιό Νοσοκομείο δεν προστατεύθηκε καθόλου από τα αρπακτικά και το ξηλώσανε;
Μήπως για να μπουν κάποια στιγμή οι μεγαλο - εργολάβοι και να αρπάξουν τα μπικικίνια;
Ενώ με ένα καλό επαγγελματικό βάψιμο και μια πιστοποιημένη απολύμανση καθώς και καθαρισμό του αυλιου χώρου θα ήταν για 2000 χρίσεις. (Σχεδόν ανέξοδα)