Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Παναγιώτης Κουρουμπλής « όσοι διοικητές δεν παραιτήθηκαν δεν θα έχουν καμία τύχη»


Μικρή ανταπόκριση φαίνεται πως είχε η επιστολή του υπουργού υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας όπου τους ζητούσε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι τις 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απερχόμενοι διοικητές δεν επιθυμούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και από το υπουργείο υγείας αναμένεται το αμέσως επόμενο δεκαήμερο να περάσει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων ανά τη χώρας.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου ο κ. Βλάχος υπέβαλε την παραίτηση του κάτω από την πίεση του ιατρικού, νοσηλευτικού μια διοικητικού προσωπικού αφού νωρίτερα «τακτοποίησε τα δικά του παιδιά»…

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Βλάχος κατά τη διάρκεια της θητείας του μετρά άπειρες παραιτήσεις γιατρών, ενώ κατάφερε να κλείσει μέχρι και η καρδιολογική κλινική και να υπολειτουργεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Παρόλα αυτά έδωσε το οκ για τη λειτουργία ΜΤΝ σε ιδιωτικό κέντρο την ώρα που η μονάδα του νοσοκομείου Αγρινίου λειτουργεί με … ενάμιση γιατρό…


Όσον αφορά τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου εκεί κι αν χάθηκε η μπάλα… Ο κ. Κυριακόπουλος αρνήθηκε να παραιτηθεί και κύκλοι του νοσοκομείου διέδιδαν ότι η πολύ καλή σχέση με τον υπουργό υγείας θα τον κρατούσε στη θέση του μέχρι τουλάχιστον τον προσεχή Σεπτέμβριο…

Κουρουμπλής «όσοι δεν παραιτήθηκαν δεν θα έχουν καμιά τύχη». Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με τις παραιτήσεις των διοικητών τόνισε « έστειλα επιστολή στους διοικητές με την οποία ζητούσα να μου υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Όσοι δεν το έπραξαν δεν θα έχουν καμιά τύχη».
ΠερισσότεραΝεότερη ενημέρωση :
Σήμερα (6/5) το sarakaimara.blogspot.gr έλαβε απάντηση από τον κ. Γιάννη Μπίνα, με την οποία ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε επιδίωξε να επανέλθει στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου. Αναλυτικά η απάντησή του :κ. διαχειριστή του sarakaimara.blogspot.gr ,


Αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός μου στο δημοσίευμα με τίτλο «Παναγιώτης Κουρουμπλής "όσοι διοικητές δεν παραιτήθηκαν δεν έχουν καμία τύχη"», επιθυμώ να σας ενημερώσω τα εξής:

Οι αναφορές και εκτιμήσεις για το πρόσωπο μου είναι παντελώς άστοχες και απολύτως αβάσιμες δεδομένου πως ουδέποτε επιδίωξα να επανέλθω στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε σχετική διαδικασία και βεβαίως ουδέποτε εξουσιοδότησα άλλους να το κάνουν για λογαριασμό μου.Είναι απορίας άξιο ωστόσο ποιες και ποιων σκοπιμότητες εξυπηρετεί η διακίνηση του ονόματος μου στο μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων όπως το προαναφερόμενο του sarakaimara.blogspot.gr και μάλιστα χωρίς να έχετε κάνει το προφανές, δηλαδή να επικοινωνήσετε μαζί μου για να πληροφορηθείτε την αλήθεια σε ότι τουλάχιστον με αφορά.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μπίνας


Διευκρίνιση από το sarakaimara.blogspot.gr

Το ρεπορτάζ της ονοματολογίας για τον πιθανό νέο διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, απλώς και μόνο καταγράφει το ότι γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα του κ. Μπίνα, ιδίως στις τάξεις μερίδας εργαζομένων στο νοσοκομείο. Αν αυτή η συζήτηση εμπεριέχει σκοπιμότητες ή όχι και ποιες μπορεί να αυτές, το ρεπορτάζ -που δεν μπορεί να ευθύνεται για αυτές είτε υπάρχουν, είτε όχι- δεν μπορεί επίσης πέραν της καταγραφής να κάνει δίκη προθέσεων όσων λέγονται σε μια συζήτηση – ονοματολογία, που είναι γνωστό ότι έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πράξανε πολλά οι ανίκανοι τυφλοί κυβερνήτες, γι’ αυτό θρηνούμε επί ερειπίων.ΌΛΑ μα όλα όμως ήταν για την μάσα και την καλοπέραση αυτών και των αυλικών αυτών (κομματόσκυλα).
Μερικοί λέγανε - χρηστή διοίκησις. Χρηστή;Αξιοκρατία - Διαφάνεια - Τι είναι αυτό τρώγεται;
Ο δημόσιος υπάλληλος είτε είναι ο ανίκανος να σταδιοδρομήσει,είτε είναι ο ικανός, αλλά άτυχος στις επιδιώξεις του και αυτό οφείλεται στους ανίκανους και τυφλούς κυβερνήτες της Ελλάδας που τους κόβουν τα φτερά να μην προσφέρουν από αυτό που πρεσβεύουν σπούδασαν και ξέρουν να κάνουν ΚΑΛΆ.
Ανώριμος λαός - ανίκανοι κυβερνήτες.Η Ιστορία επιβεβαιώνει ότι ο λαός μας είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δυστυχώς είμαστε ένας λαός που οδεύει προς την αυτοκαταστροφή.Είμαστε ο λαός που ενώ βλέπουμε ότι με τις αποφάσεις της κυβέρνησης διαλύεται ο κοινωνικός ιστός εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα, πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων.Είμαστε στην αρχή των πολλών δεινών που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσουμε να κοιτάμε κομματικά ,την πάρτη μας, και δεν είμαστε ενωμένοι σαν ΕΘΝΟΣ.
Τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι!
Ο Λαός τι κάνει; Αργοπεθαίνει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πεί δεν εχουν καμία τύχη; Θα τους απολύσεις και θα τους αποζημιώσεις. Φυσικά με τα δικά μας λεφτά γιατί δεν πιστεύω να έχεις σκοπό να δ΄ωσεις τις αποζημιώσεις από την τσέπη σου; Αστεία πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Kala osoi den paraitithoun tha tous paratiseis alla tha tous apozimiwseis me ta dika mas lefta. Kouvardas loipon me xeni tsepi.