Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Πρέπει να δοθεί στο κοινό το ευάλωτο Αρχαίο Θέατρο Στράτου




Για δεύτερη φορά μετά από το 1997 και την παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Όπως Αγαπάτε» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα θέατρο της Αιτωλοακαρνανίας, θα ανοίξει τις πύλες του σε μια συναυλία για την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr στις 29 Αυγούστου 2015 θα δοθεί στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου υπό το φως της Πανσέληνου μια μοναδική συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Για να χρησιμοποιηθεί ο χώρος του Αρχαίου Θεάτρου Στράτου δόθηκε ειδική άδεια από την αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο δήμαρχος Αγρινίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει «Δυο καλλιτέχνες που αγαπά το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική «πραγματικότητα» με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. θα έχουμε την χαρά να τους απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία, στο Αρχαίο Θέατρο της Στράτου».

Ένα όμως μεγάλο ζήτημα που θα έπρεπε να απασχολήσει ιδιαιτέρως τους αρχαιολόγους είναι αν θα έπρεπε ή όχι να χρησιμοποιηθεί το αρχαίο θέατρο της Στράτου λόγω της τεράστιας ευαισθησίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...