Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Κέρδισε το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις για το θέμα της Μαρίνας ο Π.Παπαδόπουλος


Εν μέσω χειροκροτημάτων κατά την εισήγηση του επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Μπροστά Πάνου Παπαδόπουλου, η οποία κατά κοινή ομολογία εξέφρασε το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου και το πλήθος των παριστάμενων δημοτών, έγινε μια πρώτη ουσιαστική συζήτηση για το θέμα της Μαρίνας Μεσολογγίου, χθες το απόγευμα.

Μέχρι και ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος χειροκρότησε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέθεσε την τελική πρόταση ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα και σε περίπτωση που δεν υλοποιηθούν το υπουργείο να καταγγείλει τη σύμβαση και το Λιμενικό Ταμείο να προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κάποιοι που «κόπτονται» για τη νομιμότητα στην περιοχή της Μαρίνας Μεσολογγίου και προβαίνουν σε πλήθος καταγγελιών δεν έλαβαν το λόγο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, διότι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται σοβαρές εξελίξεις.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...