Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Φόρος τιμής στους μεγάλους ευεργέτες του νοσοκομείου Αγρινίου



Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας της Ελένης και Σπύρου Τσικνιά των μεγάλων ευεργετών στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Νωρίτερα τελέστηκε στο εκκλησάκι του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου επιμνημόσυνη δέηση για την Ελένη Τσικνιά.

Στην σημερινή εκδήλωση μίλησαν ο νέος διοικητής Δημήτρης Μιχάλης ο οποίος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην δωρεά της οικογένειας Τσικνιά λέγοντας «είναι πραγματικά συγκινητικό ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο, να το αναλαμβάνει κάτω από τόσο συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό το φορτώνει ένα επιπλέον φορτίο. Άνθρωποι όπως η Ελένη και ο Σπύρος μας δείχνουν ότι κάποιες φορές πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Βεβαίως η καθημερινότητα του καθενός μας παρασύρει στη χίμαιρα της βιοτικής και την προσπάθεια της επιβίωσης αλλά πάντοτε αναδεικνύονται ανάμεσα στους υπολοίπους άνθρωποι που θυμούνται τη σημασία της κοινωνίας με την κοινωνία και θυμούνται τα λόγια του Αποστόλου Παύλου που λέει μην κοιτάμε τον εαυτό μας αλλά τα του εταίρου μας. Έχω την αίσθηση ότι οι Τσικνιά αποποιήθηκαν παντελώς την περιουσία τους. Για ποιον; Για το συμπολίτη τους, μέσα από την προσφορά τους στο νοσηλευτικό ίδρυμα Αγρινίου.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...