Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Αναμενόμενη η απομάκρυνση Ν.Καζαντζή από το Γ.Παπαναστασίου


Αναμενόμενη για τους καλά γνωρίζοντες ήταν η απομάκρυνση του μέχρι πρότινος ισχυρού άνδρα που εκτελούσε χρέη αναπληρωτή δημάρχου Νίκου Καζαντζή. Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σήμερα παρόλο που λίγες μέρες πριν στην δημοτική του ομάδα υποστήριζε ότι οι αλλαγές στους αντιδημάρχους θα γίνονταν με το νέο έτος, σήμερα προχώρησε σε μίνι «ανασχηματισμό» απομακρύνοντας τον κ. Καζαντζή και αναβαθμίζοντας τον Νίκο Γκρίζη έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, σεμνό, πολύ αγαπητό και εργασιομανή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δήμαρχος Αγρινίου το τελευταίο διάστημα έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων σχετικά με τη συμπεριφορά του πρώην αντιδημάρχου, ενώ ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο αυτών.

Σύμφωνα με όσα λέγονται από κύκλους του δημαρχείο ο κ. Καζαντζής φέρεται να καυγάδισε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης με συνάδελφό του την οποία όπως λένε άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν την εξύβρισε. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάδελφός του προχώρησε σε καταγγελία στο Δικηγορικό Σύλλογο.

Πριν από μερικές μέρες κατά τη συνάντηση του δημάρχου με τους δημοσιογράφους ερωτηθείς εάν πρόκειται να αλλάξει τους αντιδημάρχους προσπάθησε ένα υποβαθμίσει το θέμα και μάλιστα χαριτολογώντας είπε «ποιος ενδιαφέρεται για την αλλαγή των αντιδημάρχων, με τόσα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο δήμο».

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...