Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Διοικητής νοσοκομείου "φρενάρει η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου"


Προβληματισμός και πικρία τα συναισθήματα του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου. «Εάν πριν από τρία χρόνια που έφυγαν οι υπηρεσίες αξιοποιούνταν άμεσα, σήμερα δεν θα είχε φτάσει εδώ που έφτασε», δηλώνει στην κάμερα του AgrinioNet.gr. Μάλιστα σχολιάζει πως «σήμερα είναι σε μια θλιβερή κατάσταση». Πριν από μερικές μέρες ο διοικητής του νοσοκομείου επισκέφθηκε το χώρο και είδε πως κάποιοι άρχισαν να ξηλώνουν μέχρι και τα κουφώματα

«Είναι ένα κτήριο με πολλές δυνατότητες σε ένα καταπληκτικό σημείο που μπορούσε να αξιοποιηθεί για μύριες χρήσεις οι οποίες θα απέβαιναν σε όφελος της πόλης. Το γεγονός ότι ακόμα είναι έτσι γεννά πίκρα αλλά και πολλά ερωτηματικά.», αναφέρει στη συνέντευξη του για αναρωτιέται «δεν θα μπορούσε να έχει μείνει μια υπηρεσία όταν έφευγε για να μην καταλήξει εδώ;»

Αναφερόμενος στις κινήσεις της ΥΠΕ για την αξιοποίηση του χώρου ως Κέντρο Υγείας καταθέτει τον προβληματισμό του λέγοντας «θα γίνει τελικά; Θα υπάρξουν οι πόροι; Καθημερινά ανεβαίνει η ανάγκη σε δαπάνες για να το φέρεις σε κανονική κατάσταση από την άλλη είναι η κεντρική πολιτική βούληση να φτιάξουμε κέντρο υγείας ή ιατρεία γειτονιάς;»

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: