Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Καίνε κόσμο τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη Λεπενού

Αποτέλεσμα εικόνας για οπεκεπε λεπενού


Στοιχεία από τον έλεγχο του ΟΠΕΚΕΠΕ που διενεργήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών στην Λεπενού, καίνε όσους είχαν δηλώσει γελάδια που δεν υπήρχαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr τα στοιχεία που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας θα προκαλέσουν σάλο, αφού η έκθεση που ίσως μέχρι την Παρασκευή δοθεί στην δημοσιότητα, αναφέρει ότι κάποιοι είχαν δηλώσει 60% πάνω από τα πραγματικά ζώα που διέθεταν.

Η έκθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ λέγεται ότι θα αποκαλύψει ότι ο έλεγχος έγινε σε 204 κτηνοτρόφους, από τους οποίους 50 δεν παρουσιάστηκαν για να ελεγχθούν. Ο έλεγχος έγινε μετά από καταγγελία 12 ατόμων οι οποίοι φέρονται να καταγγέλλουν πως κάποιοι συνδυασμένα δήλωναν ζώα που δεν υπήρχαν.

Μάλιστα κατά τον έλεγχο λέγεται ότι διαπιστώθηκε πως άτομο το οποίο ήταν υποψήφιος σε ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή, φέρεται να έχει δηλώσει 400 ζώα ενώ είχε μόνο… 40…

Η Δαμόκλειος σπάθη αναμένεται να πέσει πάνω στα κεφάλια όσων για χρόνια δήλωναν ουσιαστικά ανύπαρκτο κεφάλαιο και έπαιρναν πολλά χρήματα από τις επιδοτήσεις.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μεσολόγγι: Ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο από τις ζημιές στο Διοικητήριο

Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν να αλλάξουν τρόπο διαμαρτυρίας και να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, οι συμπεριφορές ορισμένων «θερμο...