Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για την αλλαγή αντιδημάρχων στο δήμο Αγρινίου


Αποτέλεσμα εικόνας για παπαναστασίου agrinionet
Η Τετάρτη είναι η μέρα που «ακούγεται» στο δήμο Αγρινίου για τις αλλαγές των αντιδημάρχων. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο δήμαρχος Αγρινίου λέγεται ότι προτίθεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων και μάλιστα να προσθέσει και μια αντιδημαρχία ακόμη.

Μάλιστα εκτός από τα ονόματα που ακούγονται κάποιοι ανησυχούν και για τις αντιμισθίες…

Μάλιστα λέγεται ότι κάποιος φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον ότι ο δήμαρχος δεν «τολμάει» να τον αγγίξει από την θέση του ενώ φέρεται να έχει τονίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι στην περίπτωση που τον αλλάξει δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξη, αλλά στο μέλλον δεν θα τον στηρίξει …

Λέγεται επίσης ότι ο εν λόγω κύριος δεν επιθυμεί να είναι στην θέση του αντιδημάρχου … αμισθί … διότι έχει έξοδα…

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Αγρινίου θα ήθελε να αξιοποιήσει και πρόσωπο από τον πρώην δήμο Θεστιέων και σύμφωνα με όσα διακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες πρόσωπο από το Παναιτώλιο ακούστηκε για την υπηρεσία καθαριότητας. Αυτό όμως μάλλον δεν θα «παίξει» και ο κ. Καλαμπαλίκης λέγεται ότι δεν θα μετακινηθεί…

Ένα ακόμη σενάριο που έχει ακουστεί είναι και η αλλαγή στο τιμόνι της ΔΕΥΑ κάτι όμως που φαντάζει ακραίο, διότι στην ΔΕΥΑ που έχει «μεγαλώσει» χρειάζεται άνθρωπος με πολύ καλές διοικητικές ικανότητες. Σήμερα την θέση του προέδρου κατέχει ο δήμαρχος Αγρινίου και η συγκεκριμένη υπηρεσία χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό. Παρόλο λοιπόν το φόρτο εργασίας του δημάρχου μάλλον θα παραμείνει στην προεδρεία.

Λέγεται επίσης ότι ο δήμαρχος Αγρινίου θα «σπάσει» την αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας σε δυο…

Ακούγεται επίσης ότι στο νέο σχήμα σημαντική θέση θα έχει η κ. Μαρία Σαλμά η οποία να θυμίσουμε ότι στις εκλογές του 2014 ήταν δεύτερη σε σταυρούς. Η κ. Σαλμά θα ήταν πολύ χρήσιμη στην θέση του κ. Καλαντζή εάν ο δήμαρχος αποφασίσει να τον απομακρύνει ή να τον μετακινήσει.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: