Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

«Εάν δεν φύγει αυτός, θα φύγω εγώ…»
Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο σήμερα είναι στο χειρότερο σημείο. Οι σχέσεις των περισσοτέρων μελών σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr είναι στο σημείο μηδέν, με κάποιους να επιθυμούν ακόμη και τη διάλυση του. Ένα χρόνο πριν κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προέρχονται από την «αριστερά» δεν είδαν με καλό μάτι το «άνοιγμα» του κόμματος στους Πασοκογεννείς και με διάφορους πολιτικούς τρόπους κατάφεραν να απομακρύνουν πολλούς με αποτέλεσμα να μείνουν… μόνοι τους….

Η πολιτική κατρακύλα όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες έφεραν γκρίνιες κόντρες και είχαν σαν αποτέλεσμα την απομόνωση μιας οργάνωση η οποία όταν πρωτοιδρύθηκε μετρούσε εκατοντάδες μέλη και σήμερα είναι μια κλειστή ομάδα… αριστερών συντρόφων και που και αυτοί «τρώγονται»
μεταξύ τους…

Ο ένας σύντροφος μετά τον άλλο αποχωρεί και τα όσα διαδραματίστηκαν λίγες μέρες πριν στην οργάνωση Αγρινίου καταδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι κάποιοι έβαλαν μπροστά από την πρώτη στιγμή τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και όχι το κόμμα και φυσικά τον κόσμο.

Σήμερα που ο κόσμος χτυπιέται ανελέητα από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια, κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι η γη γυρίζει γύρω τους ή ότι είναι το κέντρο του κόσμου…

Κατά την συνεδρίαση της οργάνωσης την περασμένη Δευτέρα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε θέση στο ΔΣ δημόσιου ιδρύματος και αποπέμφθηκε κακήν κακώς και χωρίς να έχει ενημερωθεί νωρίτερα, απαιτούσε «την αποπομπή του διοικητή αλλιώς θα αποχωρούσε ο ίδιος», όπως έκανε γνωστό στους … συντρόφους του…

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: