Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Καλορίζικα...άντε και στους γάμους...


Μάθαμε ότι κορυφαίος παράγοντας και γραμματέας ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αγρινίου με καταγωγή από κοντινό χωριό παραποτάμιο παρακαλώ, κατεβαίνει υποψήφιος με το δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό(χρονιά πολλά Παύλο για την ονομαστική σου εορτή), στις δημοτικές εκλογές.
Οι πιθανότητες εκλογής του είναι πολύ σοβαρές καθώς ο ίδιος στηριζεται στις πλάτες του αγαπητού νομάρχη και όχι μόνο. Πρώην βουλευτής στο χώρο της υγείας, νυν διευθυντής σε νοσοκομείο Αθηνών και διευθυντής πολιτικού γραφείου υποψήφιου πριν δυο χρόνια για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, τον στηρίζει με νύχια και με δόντια.
Επίσης του προτάθηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Ευθυμίου για την Περιφέρεια αλλά αρνήθηκε γιατί καιμιά τράπεζα δεν του χορηγεί δάνειο.
Όπερ σημαίνει ότι τα οικονομικά του είναι ...φτωχά και θα στηριχτεί στις πλάτες του πεθερού του. Λέγεται επίσης ότι μπορεί να εχει χορηγό μεγαλοεπιχειρηματία εκτροφής χοιριδίων ουχί ελευθέρας βοσκής!!!!!!!!!!
Ο δήμαρχος θεωρεί την υποψηφιότητα πολύ σοβαρή και στο μέλλον εαν εκλεγεί δήμαρχος και ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος υπάρχει η πιθανότητα καθώς ο ίδιος λέγει να είναι ο ...αντ΄αυτού!!!!!!!!!!
Τελεία και Παύλος!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...