Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ΕΣΠΑ το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα

Την ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. ενός μεγάλου έργου προνοιακού χαρακτήρα προϋπολογισμού 1,5 εκατ. Ευρώ, αυτό της Ανέγερσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείου του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, ανακοίνωσαν χθες (Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010) ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, της Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μαρίας Τσούτσου και των παιδιών που φιλοξενούνται στο εργαστήρι.


Απευθυνόμενος προς την πρόεδρο κ. Τσούτσου και τα μέλη του Δ.Σ. ο Γενικός Γραμματέας της Π.Δ.Ε. κ. Αποστολόπουλος επεσήμανε τα εξής:

«Πιστεύω ότι με αυτό το έργο και με την δικιά σας δουλειά και προσφορά μπορεί το εργαστήρι να συνεχίσει να βλέπει το μέλλον πολύ πιο φωτεινό και βέβαια οι πολίτες που έχουν προβλήματα και ιδιαίτερα η νέα γενιά να αισθάνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς που έρχεστε αρωγοί στην προσπάθεια του κράτους που πολλές φορές αδυνατεί να φέρει σε πέρας τόσο μεγάλο έργο που φέρνετε εσείς».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλωση του Θ. Πάγκαλου: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά, είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

αυτο ειναι το Πασοκ.