Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση συνδικαλιστών με Περιφερειάρχη



Eιδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία παραπάνω από τους μισούς εργαζόμενους που υπηρετούν εκτός της πόλης του Μεσολογγίου, βάσει του Οργανισμού θα πρέπει να επιστρέψουν στο Μεσολόγγι, ενώ θολό είναι και το τοπίο στο θέμα των μετατάξεων, μιας και οι υπάλληλοι φοβούνται πως κάποιοι είτε θα υποχρεωθούν να πάνε στην Πάτρα, ή ακόμα χειρότερα να πάνε σπίτια τους !
Στην χθεσινή συνάντηση  με τον Περιφερειάρχη, μπήκαν αυτά τα ζητήματα, μιας και ανάλογο πρόβλημα με τις Νομαρχιακές υπηρεσίες δημιουργείται και στην Αχαΐα (κατάργηση των υπηρεσιών του Αιγίου κλπ) αλλά και στην Ηλεία (Αμαλιάδα).
Ο κ. Αποστολόπουλος, ζήτησε να του υποβάλλουν τις παρατηρήσεις ανά άρθρο του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, ώστε να τις υποβάλλει αρμοδίως.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΝΑΝΑ & του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπαιρακτάρης τόνισε Εμείς εμμένουμε στην παραμονή των περιφερειακών υπηρεσιών εκτός Μεσολογγίου ως έχουν και ζητάμε την ενίσχυσή τους, , είμαστε έτοιμοι με τις προτάσεις μας που σας τις έχουμε καταθέσει και θα πρέπει να δούμε τους κινδύνους που κρύβονται με το σχέδιο του ΠΔ που πιθανά να υπάρχουν και απολύσεις συναδέλφων.
Ο Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Α. και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας, έχει ζητήσει και την παρέμβαση του προέδρου της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Απόστολου Κοιμήση για το θέμα. 
Εδώ να θυμίσουμε ότι επιστολές στην ηγεσία του Υπουργείου των Εσωτερικών έχουν σταλεί από τον Γ.Γ. της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, τον δήμαρχο Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός , ενώ δήλωση αντίθεσης έχει κάνει και ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Σταμάτης.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΠΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ
ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΦΤΕΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ
ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ
ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΜΠΑΛΤΑ
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΩ
ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ.
ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...