Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΒΟΛΑ

Είναι πολύ λυπηρό και κωμικοτραγικό να χάνονται πόροι και Αναπτυξιακά Προγράμματα που δικαιούμαστε και μας είναι απολύτως απαραίτητα, απλά και μόνο, λόγω της έλλειψης γνώσηςτου ακριβή πληθυσμού από τον ίδιο τον Δήμαρχο.
Δυστυχώς αυτό συνέβη στο Δήμο Παραβόλας με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου κ. Βασίλη Καπέρδα. Ο κ. Καπέρδας δεν γνώριζε, αν και Δήμαρχος, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Απογραφής του 2001, ο πληθυσμός της Παραβόλας ανέρχεται στους 2004 κατοίκους. Αποτέλεσμα αυτής της άγνοιας και προχειρότητας από μέρος του κ. Καπέρδα ήταν να μην ενταχθεί στο ΕΠΕΡΑ η κατασκευή αποχετευτικού αγωγού που θα μετέφερε τα λύματα της Παραβόλας στο βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Αγρινίου. Προϋπόθεση του συγκεκριμένου Προγράμματος ήταν ότι η χρηματοδότηση αφορούσε έργα τα οποία θα πραγματοποιούνταν σε κοινότητες με 2000 κατοίκους και άνω, όπως είναι η Παραβόλα. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Δήμος Παραβόλας είχε εκπονήσει προς τούτο μελέτη.
Το συγκεκριμένο έργο που δεν εντάχθηκε στο παραπάνω Πρόγραμμα για να υλοποιηθεί σε συνδυασμό με την κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού που θα μεταφέρει τα λύματα του Καινουργίου και του Παναιτωλίου στο βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Αγρινίου, αφού έγκυρα και μελετημένα ο Δήμος Θεστιέων ενέταξε στο παραπάνω πρόγραμμα, θα συνέβαλε στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής και την προστασία της λίμνης Τριχωνίδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a re kaperda kafeneio....

mono monastiria kserei na ftiaxnei...
a re paravoliotes...

ti psifizete reeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ .

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...