Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Πρέβεζα: Μετά το Β. Παπαχρήστο «κόκκινο» και στο νομάρχη από το ΠΑΣΟΚ
Δεν πρόλαβε να διαγραφεί ο Βαγγέλης Παπαχρήστος από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και έσπευσαν οι επίδοξοι «αντικαταστάτες» του. Πρώτος και καλύτερος ο απερχόμενος νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου που προαλείφεται εδώ και καιρό να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο τόσο στις εκλογές του 2007 όσο και σε αυτές του 2009 ήταν απέναντι στο Βαγγέλη Παπαχρήστο, κάνοντας "ζημιά" στη συσπείρωση και ως εκ τούτου στα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. 

Γι' αυτό και από την Ιπποκράτους έχει ανάψει «κόκκινο» για τον κ. Ιωάννου μετά  και τις καταγγελίες που έφτασαν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ από αξιόπιστα στελέχη του κόμματος στην Ήπειρο σύμφωνα με τις οποίες ο απερχόμενος νομάρχης έχει μεγάλες ευθύνες για την ήττα του Βαγγέλη Αργύρη από τον Αλέξανδρο Καρχιμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  τα στελέχη αυτά τονίζουν ότι παρότι στον κ. Ιωάννου δόθηκε η θέση του εκπροσώπου Τύπου της παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο ο ίδιος όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά «έκανε ότι μπορούσε για να στηρίξει τον αντίπαλο συνδυασμό». 
Αποδίδουν δε τη στάση αυτή στο γεγονός ότι συγκεκριμένοι συνεργάτες του δεν επελέγησαν στο συνδυασμό του κ. Αργύρη. Μάλιστα, είναι πιθανό για τη στάση του ο κ. Ιωάννου να κληθεί σύντομα σε «απολογία» στην Ιπποκράτους…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: