Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Sokos Kanuni, yeni fatihi

Όχι που δεν θα τον έπιαναν οι μεγαλοπρέπειες του Ευθυμίου του Μεγαλοπρεπούς εκεί στα "σύνορα" που τον έστειλαν οι αγαπημένοι του σύντροφοι.
Έπεσε λοιπόν με τα μούτρα στα...ΧΥΤΑ και οι κάτοικοι μα και οι αιρετοί των Σερρών τα είδαν όλα.
Κορόιδα είμαστε εμείς οι δυτικοί που του στείλαμε πακέτο στους Βόρειους να έχουν κι αυτοί να ...πορεύονται;
Τι έκανε λοιπόν ο Μεγαλοπρεπής και τον κράζουν;
Διαβάστε εδώ και απολαύστε
Αυτό που ζούμε από την περασμένη Δευτέρα με το θέμα του ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ είναι κυριολεκτικά από τα … άγραφα. Όσα ξέραμε τόσα χρόνια  για το πολυτάραχο έργο ήταν προφανώς … παπατζιλίκια, προκειμένου να καμφθούν οι αντιρρήσεις των κατοίκων του Παλαιοκάστρου.
Ο κ.Σώκος ως διορισμένος Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ανακοίνωσε με ύφος 40 Καρδιναλίων στους Σερραίους αιρετούς, πως το έργο στη «Νεράιδα» θα λειτουργήσει ως ΧΥΤΑ «και αν τους αρέσει».
Μας κάνει δηλαδή και χάρη, ο τέως νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας που τον διόρισε η κυβέρνηση "τοπάρχη" Μακεδονίας - Θράκης, αφού δεν κατάφερε να πάρει το "χρίσμα" του ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Μας ζητάει δηλαδή ο κ.Σώκος, να ξεχάσουμε όλα αυτά που ακούγαμε τόσο καιρό για ευρωπαϊκό ΧΥΤΥ με ταυτόχρονη λειτουργία μονάδας μηχανικής και βιολογικής  επεξεργασίας των απορριμμάτων.
Εδώ μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα. Είτε τα τελευταία χρόνια μας δούλευαν «ψιλό γαζί» οι τέως νομάρχες Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου και Στέφανος Φωτιάδης, είτε ο κ.Σώκος, εξ Αγρινίου ορμώμενος,  πιστεύει πως τον έστειλε στη βόρεια Ελλάδα ο προϊστάμενος του υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, για να διοικήσει τους εκλεγμένους από το λαό αιρετούς, με «αποικιοκρατική» αντίληψη και με λογική «Αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν» που θυμίζει άλλες εποχές. Μήπως να του πούμε και ευχαριστώ του διορισμένου ;
Θέλω να ελπίζω, πως ο Στέφανος Φωτιάδης ως νέος Ειδικός Σύμβουλος του κ.Σώκου, θα του εξηγήσει πως έχει η κατάσταση προκειμένου να μην επιχειρήσει να λειτουργήσει τον ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ ως χωματερή, διαφορετικά και ο ίδιος θα έχει την ευθύνη για όσα ακολουθήσουν, γιατί το Παλαιόκαστρο θυμίζει «καζάνι που βράζει» και αυτή τη φορά οι κάτοικοι, θα έχουν όλους τους Σερραίους μαζί τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ άρχισε να κεντάει πάλι το παληκάρι;!!αχ τα λεγα εγώ!στελνουμε πρώτο πράμα τεφαρίκι!Σώπασε Θύμιο μου φάε κανεναν ακανέ να γλυκαθεί το χειλάκι σου τράβα καμιά εκδρομούλα με την κυρά-Ρένα και άσε τους Σεραίους ήσυχους παληκαρά μου!Δεν αστειευονται στο Βορρά!Αυτοί διώξανε τους Βουλγαρους από κει μη σε κάνουνε πεσκεσι και μας γυρισεις πίσω!Μη Παναγιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Τι θες κι ανακατευεσαι πουλάκι μου;Τα λεφτουδάκια σου τα παίρνεις και είναι και μπόλικα όχι οτι έχεις και πρόβλημα-λέμε τώρα-,κάτσε φούλη μ΄στ΄αυγά σ΄!Ασε τον κοσμάκη στα προβληματά του,υπάρχουν άνθρωποι ενημερωμένοι να τα λύσουν αυτά τα θέματα.!Ο ρόλος σου είναι διακοσμητικός και καλοπληρωμένος!Τι χτυπιέσαι;Ρούπωσε και απολαυσε τα ωραία τοπία της Μακεδονίας και της Θράκης!

Ανώνυμος είπε...

Ζω για να δω το Θύμιο να αποθεώνεται στους Ράδιο -Αρβύλα!Εγγύς γαρ ο καιρός!Πρέπει να τον απολαυσουν και οι μεγάλες τηλεθεάσεις το Θύμιο!Αυτές οι ατρακσιόν πρέπει να τυγχάνουν πανελλαδικής θέασης!Δώστα όλα μεγάλε!Είσαι ο ηρωάς μας!

Ανώνυμος είπε...

Ωρε γλέντια ώρε γέλια τους στείλαμε βαρέλι δίχως πάτο....

Ανώνυμος είπε...

Κάϊρο θα τα κάνει ο Θύμιος εκεί πάνω!