Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Μαθήματα διαιτησίας


Με την παρουσία του διακεκριμένου εκπαιδευτή διαιτησίας Χρυσόστομου Μάνθου συνεχίστηκαν τα μαθήματα της νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ. Υπό το φως των προβολέων στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Χρυσόστομος Μάνθος το βράδυ του Σαββάτου δίδαξε τις θέσεις Διαιτητή και Βοηθού στον αγωνιστικό χώρο κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση. Ήταν μια παρουσίαση σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρς , όπως απαιτεί πλέον η FIFA και η UEFA, στα πλαίσια του Νέου Συστήματος Διαιτησίας, με τη συνθήκη που πρόσφατα υπέγραψε η Ε.Π.Ο και η χώρα μας.
Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στην ειδική αίθουσα διδασκαλίας της ΕΠΣΝΑ, με συντονιστή τον εκπαιδευτή διαιτησίας ΕΠΟ, κ. Νίκο Λύτρα. Προς τους μαθητές μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστας Τσάσσης.
Οι μαθητές – υποψήφιοι διαιτητές της νέας Σχολής υπερέβησαν τους 50, καταρρίπτοντας όλα τα παλαιότερα ρεκόρ συμμετοχής για την Ένωση και το Σύνδεσμο Διαιτητών. Στο μάθημα παραβρέθηκε όλη η εκπαιδευτική ομάδα της επιτροπής διαιτησίας, ο γυμναστής των διαιτητών κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ και ο διαιτητής της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ κ. Μακρυπόδης ως συνεργάτης του εκπαιδευτή διαιτησίας ΕΠΟ κ. Χρυσόστομου Μάνθου.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;
ΚΡΙΜΑ ΟΙ «ΓΛΕΙΦΤΕΣ» ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ!!!!
«ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ»

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ!!!