Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Ματαίωσε την επίσκεψη του ο Υφυπουργός Θάνος Μωραίτης στο Μεσολόγγι στις 25 Μαρτίου;

 Ύστερα από το σάλο που ξέσπασε στο Μεσολόγγι και τις αντιδράσεις του δήμου, του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και των φορέων και την απόφαση να σταθούν όλοι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, φαίνεται ότι ο κ. Μωραίτης ξανασκέφτηκε την επίσημη επίσκεψη και πληροφορίες τον θέλουν να αποφασίζει τη ματαίωση της....
Περισσότερα στο www.agrinionet.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι το ματαιωσε......να ερθει..θα καλοπερασει

Ανώνυμος είπε...

που να τα βρει τα @@@@δια για να ερθει ο τουρκογυφτος!!!!
[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Όσο οι Ναυπάκτιοι και οι Μεσολογγίτες θα ψηφίζουμε βουλευτές από το Αγρίνιο, τόσο θα ευημερεί ο τόπος τους και θα μαραζώνει ο δικός μας. ΕΠΑΛ Εφετείο και πάει λέγοντας. Ίσως τα τελευταία γεγονότα θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν εκλογικό άξονα μεταξύ των δυο πόλεων της Αιτωλίας. Το βάζω για προβληματισμό ας αρχίσει σε κάποια στιγμή μια συζήτηση πάνω σ' αυτό και ας φτιάξουμε τις άμυνές μας. Το λέω γιατί Μωραϊτης, Μακρυπίδης, Γιαννακά, Κουρουμπλής, Σταμάτης, Σιαλμάς, Καραγκούνης, Μωραϊτης (ΚΚΕ) είναι κάποιος που δεν είναι από το Αγρίνιο; Περιμένετε λοιπόν Ναυπάκτιοι και Μεσολογγίτες να λυθούν τα προβλήματά σας. Αποτελεί μνημείο αίσχους η συνναλαγή των περιφερειακών εκλογών με την εκλογή του μέτριου και κάτω Αντωνόπουλου. Εξελέγει αντιπεριφερειάρχης για να σωθεί το Αγρινιώτικο ΠΑΣΟΚ χωρίς να υπολογίσουν τι θα γίνει ο υπόλοιπος νομός. Συνασπισμός δυνάμεων τώρα για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ και με ΔΙΑΦΟΡΑ σοβαρός πολιτικός που πέρασε από το νομό πολιτικός και βουλευτής είναι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ!Με σπουδές με επάγγελμα -όχι ανεπάγγελτος ,όπως σχεδόν όλοι οι άλλοι-και ο μόνος που βοήθησε τους συντοπίτες του.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ''ΤΙΜΗΣΕΙΣ'' 2500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕΣ... ΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΡΥΨΟΥ... ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 9.09 ΠΟΛΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΒΡΕ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ; ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ , ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ , ΤΑ ΕΠΑΛ Κ.Λ.Π ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΘΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9,09 ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ; (ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ-ΣΑΛΜΑΣ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ- ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ-ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΚΕ) . ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!!!!!