Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Θα έρθει φέτος στο Μεσολόγγι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;Μια πληροφορία από κύκλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας η οποία έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας είναι πολύ δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη που φρόντισε να στείλει την πρόσκληση για τις Εορτές Εξόδου στον Πρόεδρο με…FAX(!) και ο ίδιος λέγεται πως δεν επιθυμεί να παρευρεθεί. Κάτι τέτοιο λένε πληροφορίες από την Προεδρεία της Δημοκρατίας, δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, αφού ο εκάστοτε δήμαρχος αναφέρει το πρωτόκολλο, δίνει ο ίδιος την πρόσκληση στον Πρόεδρο. Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο δήμαρχος φρόντισε να πέσει σε δεύτερο ατόπημα και να στείλει την πρόσκληση με το ταχυδρομείο!

Μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες, λένε οι πληροφορίες, να αλλάξει γνώμη ο κ. Παπούλιας και να έρθει στο Μεσολόγγι.
Ελπίζοντας ότι κάτι τόσο άσχημο για την Ιερή Πόλη δεν θα συμβεί και αν το γεγονός είναι αληθινό τότε κάποιος πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν είναι δυνατό να μην γνώριζε το πρωτόκολλο ο κ. Κατσούλης. Κι αν ακόμη δεν το γνώριζε ήταν υποχρεωμένος να το μάθει
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν
www.agrinionet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ εμεις που ειμαστε απλοι πολιτες τα γνωριζουμε τα του πρωτοκολλου.ποσο μπουφος ειναι ο δημαρχακος?