Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Βρωμάει και ζέχνει το συντριβάνι στα 3 Φανάρια
Ο σοφός λαός λέει «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά»…Στην περίπτωση του σιντριβανιού που βρίσκεται στην πλατεία 3 Φανάρια ισχύει αυτό που ακολουθεί της παροιμίας « η υπόλοιπη είναι βρωμιά»!!! Το επιβλητικό σιντριβάνι ή αλλιώς «Φοντάνα ντι Τρέβι» έγινε κατά τη θητεία του κ. Σώκου και μάλιστα ο τότε άρχοντας της πόλης ήταν πολύ περήφανος για το έργο που έδωσε στους πολίτες. Τώρα από πού του ήρθε η έμπνευση για ένα τέτοιο «μεγαθήριο» παραμένει ακόμη άγνωστο. Το θέμα είναι λοιπόν ότι στη συγκεκριμένη πλατεία δραστηριοποιούνται 3 ταβέρνες οι οποίες από δω και πέρα θα μαζέψουν κόσμο από ολόκληρο το Αγρίνιο. Στη συγκεκριμένη δε πλατεία παίζουν ουκ ολίγα παιδιά και είναι και πιάτσα ΤΑΞΙ. Με λίγα λόγια μαζεύεται κόσμος και ντουνιάς.
Λογικό είναι κάποιοι να πλησιάσουν στο σιντριβάνι που εκτός από τα κακά του χάλια λόγω γκράφιτι, βρωμάει και ζέχνει λόγω αδιαφορίας της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου.Άξιον απορίας το γεγονός ότι κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν περνά από κει και ακόμα χειρότερο αν κάποιος έχει ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία και δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος να ρίξει έστω μια ματιά!
Το σκουπίδι που έχει μαζευτεί και το βρώμικο νερό που έγινε πια πράσινο και βρωμάει δείχνουν ότι έχει να καθαριστεί πάρα πολύ καιρό…
Αλήθεια εκτός από τα μεγάλα λόγια για τον προϋπολογισμό και το νοικοκύρεμα που θα κάνει η δημοτική αρχή μήπως μπορεί η αρμόδια υπηρεσία να επιληφθεί του θέματος γιατί έτσι όπως πάει το πράμα θα κολλήσουμε … «χολέρα»!
Τι λέτε και σεις κύριε Μοσχολιέ;
Εσείς κ. Σφυρή;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ" ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ. "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;" ΕΛΑ ΝΤΕ; ,ΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;