Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Με 400 ευρώ μπορείς να ψωνίζεις τα ταγεράκια σου;Την ώρα που η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά βρισκόταν στο βήμα της Βουλής ως εισηγήτρια για το νομοσχέδιο που αφορά το μνημόνιο, ο βουλευτής του ΚΚΕ φαίνεται δεν κρατήθηκε και της φώναξε εάν τη φτάνουν τα 400 ευρώ για να ζήσει αλλά και να ψωνίζει τα ταγεράκια της. Η κ. Γιαννακά όλο το προηγούμενο διάστημα λοιδορούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και σε σκληρούς τόνους ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα. Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα, φοβούμενη ίσως ότι εάν δεν ψηφίσει, την περίμενε διαγραφή ή το κόψιμο της από τη λίστα του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές έκανε την καρδιά της πέτρα, ισορρόπησε στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και αποφάσισε να ...ψηφίσει!!!
agrinionet

4 σχόλια:

Σφυράκιον είπε...

Χρώματος σαμπανιζέ, όπως πολύ ορθά διαπίστωσε φίλος ακροατής του καναλιού της Βουλής..

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί αποφασίζουν για την τύχη μας.Η κυρία με το μπλαζέ ύφος χιλίων καρδιναλίων που την ενδιαφέρει μόνο πως θα ψηφιστεί αυτή πάνω στα δάκρυα και στις αγωνίες ενός λαού από όψιμη επαναστάτρια μεταλλάχθηκε σε εισηγήτρια.Δεν είναι τυχαίο που ο νομός μας βρίσκεται τελευταίος σε ανάπτυξη.Αυτοί μας αρμόζουν

Ανώνυμος είπε...

Προς τους ‘‘πατριώτες’’ βο(υ)λευτές ..

Κοινοποίηση προς κάθε ευαίσθητη κεραία!

«Προδότες σας σιχαθήκαμε! Ναι σας σιχαθήκαμε, ΟΛΟΥΣ όσους ψηφίσατε ‘ναι σε όλα’, ναι στη φτώχεια και τη σκλαβιά: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ και όλο το κακό συναπάντημα! Θα μας βρίσκετε απέναντί σας !!!

Και εσείς, αριστερές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Τ Ε;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ????!!!!
Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να ‘χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!

‘Ναι σε όλα’ εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!

Η Ρωμιοσύνη δεν πουλιέται ρε! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!

ΥΓ: Μπορεί να καθαρίζετε τις πινακίδες των γραφείων σας που τις ‘λέρωσαν’, αλλά Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ όσο οινόπνευμα και να βάλετε. Κι αυτό γιατί θέλετε ειδική απολύμανση στις ψυχές σας!!!»

Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

Πηγή: Ναι σε όλα εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ως τις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους.Κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις που δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα.
ΠΑΣΟΚ 5%
ΝΔ 7%
ΣΥΡΙΖΑ 30%
ΚΚΕ 15%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%
ΚΟΥΒΕΛΗΣ 10%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 12%