Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Ο Σώκος με δική του απόφαση δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ
Το πήρε τελικά απόφαση να μην πολιτευτεί αυτή τη φορά ο Θύμιος Σώκος και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Συνείδησης αναφέρεται ότι «Η απόφαση αυτή αποτελεί συνειδητή επιλογή του ιδίου, καθώς στην αναζήτηση της ουσίας της πολιτικής… απογοητεύτηκε τόσο που όλη αυτή η ιστορία τον αφήνει πια αδιάφορο. Η παραπάνω παραδοχή επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι ο Θ. Σώκος εγκαταλείπει την πολιτική ως έννοια και πράξη. Στην πραγματικότητα ο κ. Σώκος διαχωρίζει πλήρως τη θέση του απ’ το σημερινό σκηνικό, μένοντας μακριά απ’ όλα όσα συνθέτουν μια εικόνα πλήρους αποσύνθεσης στο ούτως ή άλλως σαθρό πολιτικό – ιδεολογικό υπόβαθρο που έχει διαμορφωθεί». Χωρίς διάθεση αμφισβήτησης του ρεπορτάζ, υπάρχει ένα ερώτημα το οποίο χρήζει απάντησης. Πριν από μερικές μέρες ο κ. Σώκος ξεκαθάριζε προς πάσα κατεύθυνση ότι στις εκλογές θα ήταν υποψήφιος και μάλιστα θα εκλέγονταν. Τι άλλαξε όμως και ο πρώην νομάρχης αποφάσισε να απέχει; Η αλλαγή του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ; Η αποκάλυψη για την πολυτελή εξοχική κατοικία του, στο Μύτικα που ηλεκτροδοτείται ως… γεώτρηση ή μήπως η στάση που κράτησε στις εσωκομματικές εκλογές;
Περισσότερα ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να θελήσουν να αναβάλουν της εκλογές τα ρεμαλοιδή που δήθεν μας κυβερνούν, για να ξεχάσει ο αγράμματος λαός της επαρχίας, που όλοι νομίζουν ότι θα ξεχάσει, με τα συνήθη πολιτικά τερτίπια δεν πρόκειται πλέον να τον τουμπάρουν γιατί του υποβάθμισαν όχι μόνο την ζωή του αλλά το σημαντικότερο την ζωή των παιδιών του που θα εργάζονται εσαεί για 300 ευρώ.Να χέσω την δια βίου μάθηση , τα μεταπτυχιακά τους και την οικονομική πολιτική τους που είναι μόνο για τους καρχαρίες μεγαλοτραπεζιτες και τα λαμόγια και γλυφτες της πολιτικής τους κουλτούρας και ιδεών που έχουν τα μουλάρια και τα γαιδουργια.
Να χέσω την διαφάνεια τους και την αξικορατια τους που γίνετε το όργιο των παραβάσεων και τις μικροκομματικής τους λαμογιάς και των συνδικαλιστάκιδων τεμπέληδων του ελληνικού κράτους που τα τρώνε μαζί με τους πολιτικούς της αλητείας και της απατεωνιάς. Θα τιμωρηθείτε όλοι όσοι φτέται από τον λαό και το θεό κλέφτες και απατεώνες των δεδουλευμένων μας. Αρπακτικά θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης.Ο λαός ο φτωχός ΕΛΛΗΝΑΣ μεροκαματιάρης δεν σας θέλει άλλο γιατί τον προσβάλλατε θανάσιμα παράδειγμα η σημερινή αυτοκτονία στο ΣΎΝΑΓΜΑ. ΟΥΣΤ από εδώ κοπρίτες.

Ανώνυμος είπε...

ναι με δική του απόφαση παραιτήθηκε από την διεκδίκηση της βουλευτικής υποψηφιότητας.Δεν τον σηκώνει το πολιτικό σύστημα που εξέθρεψεκαι υπηρέτησε τόσα χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

ΩΙΜΕ ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ..ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ..ΤΟ 2002 ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ 2011 Ο ΣΩΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΙΝΑΝΕ ΝΕΡΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.ΘΑ ΠΕΡΑΤΩΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Θανάση μην αγχώνεσαι.Μόνο εσύ θα είσαι υποψήφιος στη Λούκα.Δεν έρχεται κανένας άλλος