Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

6 χιλ ευρώ σε ενοίκια και 11 χιλ ευρώ σε τυπογράφους οφείλει το ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

Τα οικονομικά και τις οφειλές που έχουν προκύψει στη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συζήτησαν τα μέλη της κατά την τελευταία συνεδρίαση της αλλά και χθες ώστε να βρεθεί μια λύση για να εξοφληθούν τα ενοίκια και τα κοινόχρηστα που οφείλει η οργάνωση στους ιδιοκτήτες των γραφείων που έχει μισθωμένα εδώ και αρκετά χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια όμως το άλλοτε κραταιό Κίνημα διατηρεί 3 γραφεία για τις ανάγκες του κόμματος και μετά τις εκλογές του 2012 η οργάνωση ουσιαστικά έμεινε ανενεργή με αποτέλεσμα να διογκωθούν τα χρέη απέναντι στους ιδιοκτήτες που μαζί με τις οφειλές στα κοινόχρηστα φτάνουν τα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των... 6.000 ευρώ. Σύμφωνα με κύκλους της νομαρχιακής επιτροπής ο γραμματέας έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες ώστε να χαμηλώσουν τα ενοίκια και προτού ξενοικιάσουν τους δυο χώρους να αποπληρώσουν τις οφειλές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόση μεγάλη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είχαμε να δουμε απο την Χούντα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα.
Ούτε στην χούντα δεν υπήρχαν αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα.
Ισονομία Ισοπολητεία δικαιώματα εργαζομένων καταπατηθηκαν ίδιωτίκη περιουσία εκλαπει και ληστευθηκαν τα κεκτημένα δικαιώματα ετών απο την μνημονιακή χούντα της δημοκρατικής μας χώρας.
ΕΥΓΕ σε όλους τους Εθνοπαταίρες και όλα τα κοπρόσκυλα και τα κοματόσκυλα τους άνεργους συνδυκαληστάδες τους κοπρίτες των συνδικάτων και των προστάτων της κεφαλοκρατίας που δεν έχουν ουτε ιερο ουτε όσιο.
Ντροπή τίποτε άλλο δεν σας αξιζει ούτε για φτίσημο δεν είστε κοπρόσκυλα του κερατά.
Καταστρέψατε καθε αξιοπρεπή οικογενιάρχη και τον έχετε κάνει ζητιάνο και κλέφτη και όλα αυτά καποια στηγμή θα πέσουν πάνω σας σε σας και σε όλο το βρώμικο συνάφη σας.
Ούστ απο μπροστά μας κοπρόσυλα σαγανόσκυλα κωλαγλυφτες του κερατά.