Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ κατά των αξιολογήσεων "Μητσοτάκη"




Σε κινητοποιήσεις καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ τα μέλη της εν όψει του συστήματος αξιολόγησης τύπου "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" με καταλήψεις Δημαρχείων, και καλώντας την ΚΕΔΕ και τα Δημοτικά Συμβούλια να καταδικάσουν τις ενέργειες του κ. Μητσοτάκη και της μνημονικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , που οδηγεί σε απολύσεις υπαλλήλων και απαξίωση των υπαλλήλων που δεν υποκύπτουν στις μνημονιακές επιταγές της τρόικας και της υποτακτικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Επίσης μέσα από το αντισυνταγματικό αυτό μόρφωμα, προσπαθούν να δημιουργήσουν νέους μνημονικούς στρατούς κυβερνητικών υπαλλήλων που θα καταλάβουν φυσικά και τις θέσεις ευθύνης με τα παχυλά επιδόματα εις βάρος προσοντούχων και αξίων υπαλλήλων που δεν υποκύπτουν στους μνημονιακούς εκβιασμούς. Φυσικά το Agrinionet με άρθρο του που δημοσιεύτηκε κατήγγειλε και αποκάλυψε πριν από την ΠΟΕ-ΟΤΑ τις μεθοδευμένες ενέργειες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φυσικά και θέλουν την αξιολόγηση. Αξιολόγηση όμως που θα στηρίζεται στις επιστημονικές αρχές της επιστήμης της Διοίκησης και θα αξιοποιεί αξιοκρατικά και πέρα από κάθε ευνοιοκρατία τα προσόντα του κάθε υπαλλήλου και που θα διασφαλίζεται μέσα από από τον έλεγχο ανεξάρτητων αρχών και ΑΣΕΠ. (Αυτό επισημαίνεται και μέσα από δημοσιευμένα άρθρα επιστημονικών φορέων Διοίκησης και ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ). Μέσω του δελτίου τύπου η ΠΟΕ-ΟΤΑ καθιστά συνυπεύθυνους της επίθεσης εναντίων των υπαλλήλων την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και υπόλογους απέναντι στους υπαλλήλους την ΚΕΔΕ και όσους εκ των εν ενεργεία Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους θα συναινέσουν σε αυτό το εγχείρημα . Επειδή πλέον η σιωπή είναι συνενοχή, και ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να κρύβεται όπως και με τις διαθεσιμότητες όπου, παρά τις καταλήψεις των Δημαρχείων υπηρεσίες τους κάτω από την κάλυψη κάποιων κυβερνητικών συνδικαλιστών που δεν περιφρουρούσαν τις καταλήψεις κάνοντας τα στραβά μάτια και προφυλάσσοντας τους δικούς τους Δημάρχους έστελναν τα στοιχεία για τις πρώτες διαθεσιμότητες ,επιβάλλεται η ανακοίνωση της επίσημης θέσης τους και φυσικά μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...