Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Πλέκουν το εγκώμιο του Γρ. Τζαμαλή ΔΙΤΕ VIDEOΞεπερνά τα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας η φήμη του Γρηγόρη Τζαμαλή υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα το εγκώμιο του Γρηγόρη Τζαμαλή πλέκουν από τη Λάρισα οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα των φωτοβολταικών και των αγώνων που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα για το θέμα της φορολόγησης τους και όχι μόνο.
Το πλέον αναγνωρίσιμο site της περιοχής afo.gr φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο του το Γρηγόρη Τζαμαλή και στο σχόλιο του αναφέρει “Εάν θα έπρεπε να αποδώσουμε με μια λέξη, την προσωπικότητα του Γρηγόρη, αυτή η λέξη θα ήταν "αυθεντικός". Κτηνοτρόφος, βιοπαλαιστής της ζωής, "αδυναμία" του Ανδρέα Παπανδρέου που τον γνώρισε από μικρός και είχαν μια δυνατή σχέση και "ο τελευταίος που θα έφευγα ποτέ από το Πασοκ", όπως μας είπε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία, μετά την ανακύρυξη της υποψηφιότητάς του. ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΟΥ Ο κ. Γρηγόρης Τζαμαλής, έδωσε το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου στην Αθήνα καθώς και στις κεντρικές Γενικές Συνελεύσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: