Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ενώνουν τις δυνάμεις τους καθηγητές και φορείς εργαζομένων

Αποφασίστηκε στην αποψινή συνέλευση της Β ΕΛΜΕ και των φορέων των εργαζομένων αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ με θέμα τις δράσεις των καθηγητών από τη Δευτέρα.
Στην αποψινή συνεδρίαση αποφασίστηκαν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου να δημιουργηθούν 4 απεργιακά κέντρα : στο Πολυκλαδικό στον Άγιο Κων/νο, στο 3ο Λύκειο στην περιοχή του τραίνου, στο ΕΠΑΛ στο ΔΑΚ και στον Άη Γιάννη Ριγανά. Εκεί θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης από τους καθηγητές οι οποίοι θα ενημερώνουν τους μαθητές και τους γονείς για τις κινητοποιήσεις τους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο .Κλείνουν τα σχολεία για να ικανοποιήσουν τη μικροπολιτική τακτική κομμάτων που μεταλλάχθηκαν σε νεοπασοκικά οικοσυστήματα

Ανώνυμος είπε...

οι καθηγητές οι δάσκαλοι οι αστυνομικοί οι νοσηλευτές οι ιατροί του δημοσίου όχι οι ιδιώτες ιατροί και γενικά οι εργατική τάξη ιδιωτική και δημόσια δηλαδή οι φτωχό μπινέδες κατά την επίσημη πολιτεία είναι αυτοί που έχουν τελειώσει από την τεχνητή κρίση.
όλοι οι άλλοι τα έχουν πάρει και δεν τους ενδιαφέρει.
όλοι λοιπόν στις συγκεντρώσεις και να αφήσουμε τον καναπέ του κώλο σπιτιού μας που σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπουργάκων της τρόικας δεν είναι δικά μας.
κλείσιμο σε όλες της δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες επ αόριστον.

Ανώνυμος είπε...

τα σχολεία που έμαθε να κλείνει από μικρός ο Τσίπρας δεν μπορεί να κλείνουν στο όνομα ικανοποίησης της Συριζικής εξουσιολαγνείας.Τα υπόλοιπα είναι αισχρές μπούρδες ανόητου αριστερισμού που δεν μπορεί να καπηλεύεται πάντα τον κόσμο που στενάζει και υποφέρει.Ζητάμε δικαιοσύνη,να μπούν οι κλέφτες μέσα και κοινωνική ευαισθησία μακριά από τα ρετάλια του αριστερισμού που μας έφεραν εδώ που είμαστε τώρα(βλέπε πασοκ και όλη την αριστερά που αποκόμιζε οφέλη δίπλα σ αυτό)

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΜΑΚΟΠΟΙΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΌ ΕΔΏ ΑΝΕΠΆΓΓΕΛΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΆΝΕ ΣΑΝ ΧΆΝΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΌ ΤΟ ΣΤΌΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να κερδίσεις κάτι πρέπει να αγωνιστής.Αν θέλουν οι καθηγητές να έχουν μαζί τους τον κόσμο να κάνουν απεργία διαρκείας .Οχι να βάζουν μπροστά τα παιδιά με καταλήψεις. Οι μάχες αυτές ειναι δικές τους. Πρέπει να είναι δικές τους.Διαφορετικά δεν μιλάμε για μάχη . Και κάτι ακόμα αν δεν αντέχουν οικονομικά ασ κάνουν καταλήψεις οι ίδιοι.Νομίζω η πλειοψηφά θα είναι μαζί τους. Μην χρησιμοποιείται όμως αν΄ήλικα παιδιά είναι ανήθικο.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουν οι καθηγητές να έχουν μαζί τους τον κόσμο να κάνουν απεργία διαρκείας .Οχι να βάζουν μπροστά τα παιδιά με καταλήψεις.Στο 4ο λυκειο οι καθηγητές εφτιαξαν πανο των μαθητων για κατληψη και εκεινα δεν ηθελαν να κανουν κατάληψη..που φτασαμε!!!!!!!!!!!