Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα το μεσημέρι εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για το Πάρκο


Πολλοί ήταν αυτοί που σήμερα παρευρέθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου ώστε να υποστηρίξουν την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή παύση των έργων στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο η οποία συζητήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Από την πλευρά των πολιτών που αντιτίθενται στην ανάπλαση στην οποία έχει προχωρήσει ο δήμος Αγρινίου καταστρέφοντας ουσιαστικά το Πάρκο με την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων ζητούν να σταματήσει η ΅ανάπλαση΅από το δήμο Αγρινίου.
Το επιχείρημα των δικηγόρων του δήμου είπαν ότι το ΣτΕ έχει αποφανθεί για το κόψιμο των δέντρων μη κάνοντας δεκτή την αίτηση των πολιτών.
Η δικηγόρος των πολιτών αντέκρουσε το ειχείρημα αυτό λέγοντας ότι το έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της ΠΔΕ είναι νεότερο στοιχείο που αποκαλύπτει ότι δεν έχει δώσει άδεια για την κοπή ούτε ενός δέντρου ή θάμνων και το οποίο επισημαίνει ότι η κοπή αυτών είναι πέραν της άδειας που έχει χορηγηθεί, επομένως το δικαστήριο είναι αρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση με βάση τα νεότερα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...