Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξε η ΜΕΘ Αγρινίου με ελλείψεις σε γιατρούς

Με ελλείψεις, λόγω της «άδειας» του κ. Γκιάφη Διευθυντή της ΜΕΘ Αγρινίου ξεκίνησε τη λειτουργία της την περασμένη Δευτέρα. Με τρεις γιατρούς και με το εξειδικευμένο πλέον νοσηλευτικό προσωπικό οι γιατροί της ΜΕΘ αποφάσισαν παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες να ανοίξουν την ΜΕΘ και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.
Αυτή τη στιγμή η ΜΕΘ λειτουργεί οριακά ώσπου να στελεχωθεί από επιπλέον ιατρικό προσωπικό, έναν επικουρικό και ένα επιμελητή Α. Με το επιπλέον προσωπικό το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να στελεχωθεί η μονάδα θα μπορέσουν να καλυφθούν οι εφημερίες και η ΜΕΘ να λειτουργήσει κανονικά. Η ΜΕΘ Αγρινίου διαθέτει στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου Αγρινίου αυτή τη στιγμή 12 κλίνες αλλά στην παρούσα φάση λειτουργεί με λιγότερες ενώ ευχή όλων είναι πολύ σύντομα να ανοίξουν και οι υπόλοιπες. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr η ΜΕΘ με τις 5-6 κλίνες που είναι στη διάθεση των γιατρών αυτή τη στιγμή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...