Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξε η ΜΕΘ Αγρινίου με ελλείψεις σε γιατρούς

Με ελλείψεις, λόγω της «άδειας» του κ. Γκιάφη Διευθυντή της ΜΕΘ Αγρινίου ξεκίνησε τη λειτουργία της την περασμένη Δευτέρα. Με τρεις γιατρούς και με το εξειδικευμένο πλέον νοσηλευτικό προσωπικό οι γιατροί της ΜΕΘ αποφάσισαν παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες να ανοίξουν την ΜΕΘ και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.
Αυτή τη στιγμή η ΜΕΘ λειτουργεί οριακά ώσπου να στελεχωθεί από επιπλέον ιατρικό προσωπικό, έναν επικουρικό και ένα επιμελητή Α. Με το επιπλέον προσωπικό το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να στελεχωθεί η μονάδα θα μπορέσουν να καλυφθούν οι εφημερίες και η ΜΕΘ να λειτουργήσει κανονικά. Η ΜΕΘ Αγρινίου διαθέτει στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου Αγρινίου αυτή τη στιγμή 12 κλίνες αλλά στην παρούσα φάση λειτουργεί με λιγότερες ενώ ευχή όλων είναι πολύ σύντομα να ανοίξουν και οι υπόλοιπες. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr η ΜΕΘ με τις 5-6 κλίνες που είναι στη διάθεση των γιατρών αυτή τη στιγμή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του νομού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ...
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΕΘ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 15 ΚΑΙ 20 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ... ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ "ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ"
ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗ ΜΕΘ?
ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ?
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οτι φταίνε και οι δυο.Όμως ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΌΔΙΟΙ ΠΟΙΌΣ ΈΔΙΝΕ ΆΔΕΙΕς ΣΤΟΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΆΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΈΚΡΙΝΕ,ΕΠΟΜΕΝΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΛΑΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά μιλάς και για να σε συμπληρώσω αφού συμφωνούμε τώρα να δω τους δημοσιογράφους μας τι δουλειά κάνουν ή αν και πάλ. Θα το θάψουν και αυτό. Αφού δεν εγκρίθηκε η άδεια πως λείπει τόσο καιρό;

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την ποιότητα άστο καλύτερα ένας στους τρείς...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΆ ΣΑΣ ΤΗΝ ΈΦΕΡΕ Ο κ. ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΗ Σ Μ.Ε.Θ. ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΕΊΣΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που επέστρεψε ο κ Γκιάφης τι θα κάνετε;Το καλό που σας θέλω καθήστε να δουλέψετε όλοι μαζί. Δυστυχώς δεν σας ρωτά κανένας ποιόν θα έχετε προϊστάμενο ή υφι στάμενο.Έτσι αφήστε τις κόντρες, για το καλό των ασθενών και της μονάδας.Όποιος έχει αντίρρηση μπο ρεί να φύγει.
Με την ευκαιρία ο ιατρικός σύλλο γος ας αφήσει τις εκ του ασφαλούς υποδείξεις και ας μειώσει τη συν δρομή ,για τους γιατρούς ,που οι πιο νέοι δεν παίρνουν ούτε χίλια ευρώ.